Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski bend Discopath snimio je pjesmu kojom se veliča Don Anđelko Kaćunko. Najpopularniji domaći svećenik je zadovoljan onim što je čuo, a možda se pojavi i u spotu za istu pjesmu.


Pjesma je to koja veliča ustrajnost, snagu i mudrost Don Kaćunka. Iako se članovi benda ne slažu sa svime što Kaćunko priča, uvijek se vesele njegovoj pojavi, a ovom se pjesmom žele i privatno okoristiti. Naravno da ništa nije moglo proći bez Nives Celzijus, novopečene spisateljice kojoj je Kaćunko dao podršku na premijeri knjige.

Vezani članci Slika nije dostupna O kontroverzi spota: 'Sada shvaćamo kako smo uvrijedili ljude!' Slika nije dostupna Pjesmu nazvali po Goranu Ivaniševiću!

'Kad sam čuo pjesmu smijao sam se od srca. I sam autor mi je rekao da me doživljava kao pozitivnog Don Quijotea koji se bori sa suvremenim vjetrenjačama', rekao nam je Kaćunko. Moguće je i snimanje video spota u kojem bi se i glavni lik mogao pojaviti. Don Kaćunko je, ako ništa drugo, opet pokazao da se za njim diže prašina. Možda je ovo početak jedne uspješne karijere.