Na Zrću je i dalje veselo, pogotovo stoga što je na četiri dana postalo mjesto održavanja glazbenog festivala na kojem su nastupili mnogi poznati dj-evi.


Jedina hrvatska predstavnica house glazbe bila je Anita Đuzel kojoj možemo uputiti pohvale na scenskom nastupu koji ju je istakao iz mase.

Vezani članci Požar na Zrću (Foto: Twitter/Antonio Simmons) Veliki požar na Zrću stavljen pod kontrolu, evakuirano više od 10 tisuća ljudi Ampule na Pagu (Foto: Dnevnik.hr) Opasne ampule preplavile Novalju: "Već nakon prve konzumacije mogu izazvati srčani udar"

Uz atraktivne plesačice i plesače podigla je temperaturu na fastivalu. Njezin hit "Nothing in this world" u Hrvatskoj nije poznat no nalazi se na drugom mjestu u Turskoj, a dobro se vrti u Grčkoj, Izraelu i Rusiji.

Prije nego je postala odlično prihvaćena u Turskoj, Turci su joj tu pjesmu ukrali, no u ZAMP-u su joj uspjeli vratiti autorska prava. Rekla nam je kako se nije naljutila već joj je i pomalo laskala činjenica da je Turska prepoznala kvalitetu njene pjesme pa su je pokušali prodati pod svoje.

Na Zrću je promovirala svoj novi autorski album s kojim je, kako nam je rekla, izuzetno zadovoljna.

'Od malena pjevam i ovo nije nešto prolazno već ono što volim. Surađujem s kvalitetnim producentima koji rade s Tinom Turner, Mobyem i još mnogo jakih imena', rekla nam je je pjevačica koja pred nastup ima veliku tremu zbog straha da nešto ne pođe po krivu.

U anđeoski bijeloj haljini i sado-mazo čizmama izvela je svoja tri hita dok je oko nje plesao "crni anđeo" zavodnik.

I ove godine glumac Rene Bitorajac ljeto provodi u svojoj vikendici u Novalji.

Ovaj put se tamo našao u društvu supruge Ane i s prijateljima Borisom Mirkovićem i Ziherom iz nekad izuzetno popularne emisije 'Normalnofobija'.

Glumci i voditelji rado provode slobodno vrijeme na plaži Zrće kad gostuju jaka imena house scene na festivalima.

Najvjerojatnije porezane ruke voditelj Mario Petreković odlučio je ostati i zabaviti se na Zrću s prijateljima makar je odradio svoj voditeljski posao u jednom hotelu na otoku Pagu.

Na pitanje što mu je ruci, sa smješkom je okrivio svog prijatelja Zihera da je on krivac!

Također smo primijetili najmlađu članicu poznate obitelji Dvornik. Ella dane provodi fotografirajući festival i praveći društvo svome dečku iz Šibenika koji radi kao konobar na Zrću.