Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica i pjevačica Juliette Lewis gostovala je na otvorenju novosadskog filmskog festivala gdje ju je intervjuirala Fani Stipković.


Buntovnica, prijestupnica, ovisnica, uvijek drugačija i uvijek u potrazi za svojim identitetom. Ovim riječima mogu se opisati uloge, ali i stvarni život glumice i već neko vrijeme pjevačice Juliette Lewis koja je pokazala prijezir prema holivudskom svijetu slave i novca.

Vezani članci Slika nije dostupna Ekskluzivno:Jelena Isinbayeva u specijalu Red Carpeta Slika nije dostupna Razmažena zvijezda 'Sumrak sage' i roker Orlando Bloom

>> Razmažena zvijezda 'Sumrak sage' i roker Orlando Bloom

'Još kad sam počela snimati filmove sam se osjećala kao autsajder, ali mislim da se veliki broj umjetnika tako osjeća. Kad sam postala slavna bila sam introvertna i nisam se znala nositi s time', izjavila je Juliette koja je buntovnički karakter pokazala u ranoj dobi. Već se s 14 godina iselila iz roditeljskog doma, a godinu dana kasnije se ispisala iz srednje škole.

'Moji roditelji su jedinstveni. Umjetnici i boemi. Odgojili su me tako da preispitujem autoritete. Zato ne vjerujem svojoj vladi, doktorima… Mislim da uvijek treba pronaći vlastiti put. Bez obzira na sve, moji roditelji su me naučili da budem nezavisna', kazala je glumica.

O Hollywoodu nema nimalo dobro mišljenje. 'Hollwood je izmišljena zemlja. Ono što je tamo dobro je što možete raditi s ljudima kao što je Martin Scorsese, Woody Allen, Oliver, Stone, dakle svi ti odlični redatelji. Ali biznis sranu Hollywooda ne razumijem i u njoj ne sudjelujem. Taj imperativ prisutnosti, odlasci na zabave i takve stvari nisu za mene', tvrdi Juliette koju je od vlastite samodestrukcije spasio Tom Cruise koji ju je uveo u scijentologiju.

Scijentologiju poštuje pogotovo knjige L. Rona Hubbarda. 'Njegove knjige sadrže puno zdravog razuma, što mnogi ljudi ne znaju i koje vam pomažu da se povežete s drugima i samim sobom', izjavila je Juliette koja je na izravno pitanje: 'kad si pronašla sebe', kao iz topa ispalila: 'Nikad. Zar se šalite? Tražimo se cijelog života.' No, što ju je izvuklo iz životne krize, saznajte iz priloga Red Carpeta