Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U jubilarnoj 300. emisiji Red Carpet je podijelio i nagrade pobjednicima u originalno osmišljenim kategorijama. Red Carpet je tako dijelio zvijezdice, a neki od laureata su svoju 'sreću' pokazali na neuobičajen način.


Nagradu za najfrizuru osvojio je Ante Gotovac, pobijedivši konkurenciju koju su činili Goran Karan, Alen Albinović i Bruna Matijaš. Nagrada za najduži jezik neočekivano je osvojila Slađana Petrušić-Slađa. Za najosobenjaka je proglašen Damir Mohorić. 'Je li to onaj paparazzo što si je depilirao dupe pred našim kamerama?', upitala je Ana Stunić. 'Upravo taj!', bio je Danielov odgovor.

Vezani članci Slika nije dostupna Holivudske zvijezde koje su prošle kroz Red Carpet Slika nije dostupna 'Hollwood je industrija u kojoj dominiraju muškarci'

Za najskandal je statuicu u obliku zvijezde dobila Ivana Nanut za skandal Nanut-Višnjić-Vrdoljak, a Ivana se Danijelu zahvalila šamarom jer ju je on tjerao da 'pumpa' cijelu priču.

Fani Stipković je dobila nagradu za najdekolte, a tko je osvojio nagradu za najveću ženski i najveću mušku zvijezdu saznajte iz priloga Red Carpeta