Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Folk pevaljka Dragana Mirković nedavno je ugostila našu ekipu na svojoj televiziji, što je popriličan uspjeh, jer nerado daje intervjue, a pitanja o privatnom životu kod nje su strogo zabranjena.


Dragan Mirković se novinaru Red Carpeta otvorila na temu ne samo braka s poznatim biznismenom Tonijem Bjelićem, već i konkurencije, te svoje najnovije nekretnine, dvorca od čak 12.000 kvadrata u koji će useliti tek za dvije godine, jer ga do tada renovira.

Vezani članci Slika nije dostupna Prva ekskluziva: Ivana Nanut kod Dr. Oza Slika nije dostupna 'Sa svojim spolnim organom ne razgovaram već godinama!'

U Draganinu društvu našla se i mlada nada hrvatskog folka,  Ivan Zak koji se pohvalio istodobnom vezom s čak tri djevojke.

Četrdeset dvogodišnja srpka pjevačica Dragan Mirković koju još nazivaju srpskom Madonnom, već je uspjela s debi albumom davnih osamdesetih, nakon čega se njezin život pretvorio u bajku. Dvadeset albuma su se nizali jedan za drugim, kao i koncertne turneje i koncerti pred velikim brojem obožavatelja od kojih je najveći onaj u Bugarskoj pred više od 50 tisuća obožavatelja.

Danas je Dragana vlasnica satelitske televizije, a tek ponekad održi poneki koncert na koji se odveze u svojem limenom ljubimcu koji vrijedi skoro četiri milijuna kuna.

‘Najbajkovitiji dio mojeg života je od 2000. godina kad sam osnovala porodicu i udala se za mog doživotnog heroja Tonija. Nije me sram priznati da ga puno volim. On je osoba koja je porem moje djece najvredniji u mojem životu’, izjavila je Dragana Mirković koja sa svojim suprugom Tonijem Bjelićem danas živi u Beču.

Po pitanju ljubomore Dragana izjavljuje kako su i ona i muž ‘operirani’ od tog osjećaja, odnosno kako kaže ‘nisu u tom fazonu’.

>> Sukob Lepe Brene i HVIDRE nastavlja se u Splitu

Odnedavno je vlasnica dvorca u okolici Beča za kojeg ne zna ni koliko prostorija ima, jer ih nije brojala. ‘Imam plan u glavi i znam kako izgleda dvorac, ali stvarno nisam brojala prostorije. Znam da ima otpilike 12.000 kvadrata’, tvrdi Dragana Mirković.

Iako se u početku protivila ideji da osnuje vlastitu televiziju, podlegla je nagovorima supruga I trenutno ima jednu od najgledanijih satelitskih TV postaja na Balkanu zahvaljujući tome što su na njoj gostovale kolege folk pjevači iz cijele bivše države. Dragani je posebno drag hrvatski folk pjevač Ivan Zak.

Zak se našao u Draganinom društvu, komentirao je i situaciju kad su mu na koncert došle tri djevojke s kojima je istovremeno bio u vezi.