Pjevač se trenutačno nalazi u Austriji, gdje svojim skijama juri niz predivne bijele padine.


Pjevač Tony Cetinski zaputio se na jedno od popularnijih austrijskih skijališta Nassfeld kako bi se u jednom ski-baru susreo s fanovima, otpjevao pokoji hit i između fotkanja i druženja spustio niz bijelu padinu. Da je odličan skijaš govori činjenica da smatra kako ga je na skijaškoj stazi teško uloviti, pogotovo kad se zagrije i ulovi skijaški ritam.

Šminker na stazi

Vezani članci Slika nije dostupna 'Velika je ljubav između njih dvoje, Maro čuva sobu' Slika nije dostupna Severina se potužila: 'Kad me vide u trenerci, ne trče za mnom'

A da je Tony zapravo šminker pokazuje njegov odjevni zimski stil. Tako je za sebe odabrao bijelu jaknu, crne hlače i šarene skije te štapovi koji idu u skladu sa 'naftalinka' šarenim 'muha' naočama. No, nije Tony jedini takav, budući da su skijališta poznata kao svojevrsne modne piste, gdje se svi trude izgledati što više 'zimski', ali i 'fancy'. 

Nassfeld je inače poznato skijalište koje posebno posjećuju ljubitelji snowboardinga, jer je u sklopu skijališta izgrađen jedan od većih snowboard parkova.

No, Tony 'nije neki od snowboarda', pa se ziheraški drži skija na kojima osim klasičnog 'pluganja' voli i juriti.