Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Robbie Williams vratio se u Take That i sa svojim kolegom Garyjem Barlowom planira snimiti spot parodiju na film ‘Planina Brokeback’ u kojem će naravno njih dvojica glumiti glavne uloge.


Kaubojska gej drama 'Planina Brokeback' je 2005. godine bila veliki kino hit koji je u zvjezdanu orbitu lansirao pokojnog Heatha Ledgera i Jakea Gyllenhaala.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Robbie Williams golotinjom čestitao rođendan Slika nije dostupna Robbie Williams i Gary Barlow nakon 15 godina zajedno na pozornici

>> Robbie Williams: 'Kilograme skidam seksom'

Robbie Williams s grupom Take That snima album koji bi se u prodaji trebao naći uoči Božića, no prije toga slijedi spot na temu ‘Planine Brokeback’, u kojem će zaljubljeni kaubojski gej par tumačiti on i Gary Barlow.

Robbie Williams se u Take That vratio samo na godinu dana, nakon čega će se opet okrenuti svojoj solo karijeri. Engleski mediji pišu da će grupa zbog okupljanja originalnih članova od diskografa i sponzora dobiti dobiti ukupno 50 milijuna funta. Što s bendom, a što solo, Robbie Williams prodao je 80 milijuna albuma, njih 13 zasjelo je na prvo mjesto po prodaji, kao i 17 singlova.