Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Riječki art rock bend Let 3 pripremaju za Splićane novi performance naziva 'Omađijaj me', a sve u sklopu promocije nove DVD 'bombonjere'.


Grupa Let 3 svoj subotnji obilazak Splita započinje u Dallas Music Shopu na Narodnom trgu 14 gdje će točno u 13 sati izvesti svoj preformance 'Omađijaj me!' te priuštiti svim okopljenima priliku da im stisnu ruku i zahvale na objavi 'Žive pičke'.

Vezani članci Avion MORH najavio probijanje zvučnog zida: ''Očekuje se kratkotrajna buka'', poznato i u kojim županijama Slika nije dostupna Let 3 opet provociraju: Pogledajte spot 'Omađijaj me'

>> 'Zalažemo se da se Katoličkoj crkvi ukine rad nedjeljom'

Bombonjera 'Živa pička' i u gradu pod Marjanom svojim je impresivnim izgledom izazvala iznimne reakcije fanova, simpatizera, ali i protivnika Leta3 koji su, pak, složni u ocjeni da je u pitanju djelo iznimne kvalitete, teško usporedivo s ičim dostupnim na sceni.

Baš zato što je Split uvijek bilo jako uporište potpore Letu, grupa je svim ljudima dobre volje odlučila pokloniti performance 'Omađijaj me!', jedinstven manifest ljubavi i zajedništva među ljudima, životinjama i prirodom.

Nakon performancea grupa će večer završiti nastupom u kultnom splitskom klubu 'Kocka'. Bit će to prvi nastup nakon višemjesečne pauze i premijera novog koncepta svirke koju je bend prvi put predstavio u Varaždinu prošlu subotu.