Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zašto je pjevačica i bivša farmerica izabrala taj datum te kojim je još stereotipima o vjenčanju Ivana uspjela odoljeti...?


Zamislite da Vam je petak trinaesti najsretniji dan u životu? Dok bi većina nas iz straha od nesreće, taj dan najradije provela u svoja četiri zida, bivša Feminnemka Ivana Marić odlučila je srušiti sve predrasude o zlokobnom petku trinaestom. U petak, 13-og kolovoza, vjerovali ili ne, Ivana se vjenčala sa svojim dugogodišnjim dečkom i ocem svoje kćeri - Vjekoslavom Šunjićem. Hrabro, zar ne?

Vezani članci Slika nije dostupna Stipe Drviš i Ivana Marić idu u rat Slika nije dostupna Ivana Marić predstavila singl 'Tebe voljeti'

Ivana je rekla 'ne' i skupocjenim vjenčanicama i bijelim salonkama sa visokim potpeticama. Sudbonosno 'da' izrekla je , ni više ni manje, doli u dugačkoj lanenoj haljini i bijelim japankama na nogama. No, Ivana ipak nije mogla ispuniti jednu svoju veliku želju - crkveno vjenčanje s Vjekom. Oboje su se naime već jednom u životu pred svećenikom zakleli na vječnu ljubav.

Što o svom najsretnijem danu ima za reći Ivana Marić osobno, provjerite u prilogu IN magazina.