Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tommy Emmanuel, jedan od najboljih gitarista današnjice, nastupit će 18. studenog u Maloj dvorani doma sporotva u Zagrebu.


Nakon što je posljednjih godina oduševljavao ovdašnju publiku na nastupima u Tvornici kulture i dvorani Lisinski, australski virtuoz Tommy Emmanuel najavio je odsad najveći koncert u Zagrebu. Dana 18. studenog (srijeda), Emmanuel će zasvirati u Domu sportova.

Vezani članci PR Tommy zna što voliš Košarica, ilustracija (Foto: Pixsell, Goran Kovacic) Pitali smo trgovačke lance kako rade za Uskrs i jesu li isplatili uskrsnice, evo što su nam odgovorili

Ovaj australski pulen Cheta Atkinsa, dvostruko nominiran za nagradu Grammy, a višestruko nagrađivan po mnogobrojnim svjetskim festivalima i časopisima, autor je 18 glazbenih izdanja, od kojih su neka posvećena isključivo instruiranju nadolazećih naraštaja gitarista.

U karijeri koja se prostire na četiri desetljeća, teško da postoji glazbeno ime s kojim nije surađivao ili nastupio. Godinama je razvijao autentičnu i inventivnu tehniku muziciranja, jednostavno je nazivajući 'finger-style', a koja mu omogućava da gitaru svira sa svih deset prstiju – najboljim orkestrom na svijetu kako sam kaže.

Kao predgrupa Emmanuelu u Domu sportova nastupit će irski sastav Mairtin O'Connor Trio, koji ga prati na aktualnoj turneji.

Cijena ulaznica je 150 kuna u pretprodaji, a 170 kn na dan koncerta. Karte su sjedeće i vrijede za tribine Male dvorane. U prodaji je i posebni paket od 300 karata za sjedeća mjesta u parteru dvorane po cijeni od 200kuna.