Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Diva dalmatinskog popa Doris Dragović, potpisala je ekskluzivni ugovor sa izdavačkom kućom Dallas records, što očito znači samo jedno: svrgnuta kraljica Torcide se vraća na scenu.


Rezultat ove suradnje je novi album 'Ja vjerujem', koji se na tržištu očekuje početkom prosinca. Izuzetnih vokalnih sposobnosti, Doris Dragović, obožavana od strane publike, svojom energijom i stasom čini jednu od najblistavijih i najtrajnijih zvijezda hrvatske estrade.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako dirljivo - Donosimo najsretnije trenutke popularne serije! Slika nije dostupna Kako je Zoran Škugor namještao pobjede Fosilima i Doris

Prepoznatljiva Doris donosi novi album sa deset pjesama kojim će se pokušati vratiti na pozicije koje je na sceni imala prije deset godina i vremena kad je hrvatsku predstavljala s 'Marijom Magdalenom' na Eurosongu. Za prvi singl s novog albuma izabrana je balada 'Ni riči'.

Posljednji album 'Malo mi za sriću triba' Doris Dragović objavila je 2002. godine. Nakon punih sedam godina vraća se na scenu.