Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema posljednjim informacijama, Britney Spears je očajna i želi imati dijete sa svojim bivšim dečkom Adnanom Ghalibom.


No, Britneyin otac Jamie Spears je početkom ovog mjeseca dobio sudsko rješenje koje zabranjuje Adnanu da joj se približi sljedeće tri godine. Jamie Spears je rekao kako je već nekoliko puta pokušao stupiti u kontakt s njim putem mailova i smsova, no nije uspio te mu je jedina opcija bila zatražiti sudsku zabranu približavanja Adnana njegovoj kćeri.

Vezani članci Slika nije dostupna Britney i paparazzo Adnan vjenčali se u tajnosti? Slika nije dostupna Poruka Britneyinom dečku: 'Ti si njezin okidač, ubit ćeš ju'

Izvor blizak obitelji Spears kaže kako je Jamie jednom prilikom slučajno uspio presresti pismo koje je Britney napisala Adnanu! Britneyin otac je pročitao to pismo i ostao je šokiran njegovim sadržajem.

Britney je pismo napisala nekoliko dana nakon što je njen otac dobio sudsko rješenje kojim se Adnanu Ghalibu i bivšem menadžeru Samu Luftiju zabranjuje približavanje, ili bilo kakav kontakt s pjevačicom.

>> Bivši dečko Britney Spears, Adnan, uživa u slavi

>> Britney i paparazzo Adnan vjenčali se u tajnosti?

'U pismu je Britney napisala Adnanu kako je jedina opcija koja bi mogla zaustaviti njenog oca od svih tih zabrana, bila ta da mu ona rodi dijete. Jer joj se to dijete čini kao jedina mogućnost da otac dopusti Adnanu da uđe u njen život kako bi mogli biti zajedno. Otac bi onda bio prisiljen dopustiti njihovu vezu jer bi onda on ipak bio djed tog djeteta!' , rekao je izvor blizak obitelji.