Nisu pogriješili oni koji su već prvim pogledom na 19-godišnjeg mladića u foajeu riječkog HNK 'znali' da će svojim nastupom osvojiti žiri Supertalenta.


Petar Dugandžić rodom je iz hercegovačkog Ljubuškog, iako živi i radi kao animator u Rovinju, gdje je 'pobjegao' od obitelji kada je imao samo 16 godina.

Vezani članci Mauro Jakić u Supertalentu - 4 Zbog izvedbe ovog dječaka svakako pripremite maramice, rasplakao je Martinu Tomčić, a zasuzio je i Fabijan: ''Bilo me strah da ću dobiti X'' Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Tek je došao, a već je sve osvojio kavalirskom gestom prema Martini zbog koje se i ona zadovoljno smješkala!

Od ostalih kandidata istaknuo se plesom, koreografijom, odabirom pjesme, eksplozivnim pokretima i porukom - točku je posvetio posebnoj osobi uz koju ga veže tajna brojka 23. Najstroži član žirija Dubravko Merlić nakon nastupa rekao mu je: 'Bravo, Petre! Ako si samouk, to je divno!', dok je Nina Badrić ostala bez teksta. Enis Bešlagić mu je, kao i Nina, jedino zamjerio što za vrijeme plesa istodobno pjeva i improvizira, 'dok bi puno izražajniji bio kada bi se predstavio posebno osmišljenom koreografijom'.

>>Osječki Supertalenti rođendanski poklon Nini Badrić

'Drugi puta će biti koreografija, ovo danas je bila samo improvizacija. Dao sam mnogo za ples i dao bih još više. Nikada nisam pohađao školu za ples, jer nisam discipliniran i nje volim slušati nikoga', rekao nam je zelenooki i smeđokosi Petar koji se osim neobičnom frizurom ističe i tjelesnim sposobnostima. Jak kao bik, a opet izuzetno fleksibilan. 'To je zbog animacije koja je dobar posao, iako ponekad psihički teško za izdržati. Iako je volim, imam puno drugih ambicija, no zbog posebne osobe kojoj sam posvetio plesnu točku, odlučio sam ostati na ovom kontinentu', kaže mladić koji je navršio tek 19 godina.

Posebna tetovaža i tajna broja 23

'Da, posvetio sam to jednoj osobi, ali volio bih da ostane na tome', kaže Petar koji na lijevoj strani prsiju ima tetovirano 'Live your life Nev23/11.11.2009.'. Sramežljiv i samozatajan, nije nam želio otkriti o kome se točno radi, ali smo doznali da je brojka 23 matematička formula koja, očigledno, spaja imena dviju osoba, Petra i njegove odabranice.

'Sinoć sam bio izuzetno skeptičan po pitanju nastupa, pa sam nazvao mamu. Rekla mi je da su svi uz mene i da me podržavaju, a ja danas uopće ne mogu vjerovati da sam prošao u drugi krug', nadodao je simpatični Petar koji najviše voli plesati uz R'n'B, kojega povremeno i sluša, dok voli svu glazbu 'osim narodnjaka i cajki'. Iako je imao tremu i bio vrlo nesiguran u svoj nastup, Petar o Supertalentu misli da je 'wooow': 'Drago mi je da sam jedan od njih, i idemo do kraja!'

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju