Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi seks na srpskoj Farmi kamere nisu uspjele zabilježiti. No, očevidac je izludio muža Natalije FX tvrdnjom da ga je prevarila u relity showu.


Folk-pjevač Renato Henc je nakon izlaska iz Farme objavio je kako su maneken Bane Janković i dance-pjevačica Natalija FX utažili svoju želju za seksom, i to u trenutku dok su kamere bile okrenute prema Tininim i Jeleninim lezbo-igricama. Prema izjavi bivšeg farmera Renata, Natalija i Bane su, u trenutku dok su sve kamere bile usmjerene u drugom smjeru, ušutjeli na 15 minuta. Natalija je Banetu okrenula leđa, on ju je zagrlio i nakon toga samo se pokrivač pomicao, prenosi Alo.

Očajni suprug Sani Trik FX preko Facebooka moli gledatelje srpske Farme da izbace njegovu suprugu Nataliju iz realitya, kako bi se vratila kući. Na sve moguće načine pokušava uvjeriti produkciju da njegovu suprugu udalje iz reality showa, ali su mu oni objasnili da je to nemoguće, budući da nije prekršila nikakvo pravilo koje je vezano ugovorom, prenosi Alo. Vođa grupe ‘Tik FX’ obratio se javnosti preko Facebooka i pozvao sve fanove da ne glasaju za Nataliju. Na takav korak se odlučio zbog sina koji je navodno u lošem zdravstvenom stanju jer se ne može nositi sa pritiskom koji mu je nametnut otkad se njegova mama nalazi na Farmi.

'Znam da će oboje poricati da je nešto bilo među njima, ali ja mislim da su se poseksali', izjavio je Renato za srpski tabloid.

>> Jelena navalila na Nataliju i otkrila sklonost prema sadizmu

>> VIDEO: Zbog lezbijske prevare poludio dečko Tine Ivanovivić