Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprug stanarke srpske Farme Natalije FX, Sani Trix je progovorio o psihičkim problemima koje trpi njihov sin.


Suprug dance pjevačice Natalije FX, Sani Trix otkriva da njihovog petnaestogodišnjeg sina jedinca zafrkavaju u školi radi njenih seksi scena s modelom Banetom Jankovićem u reality showu. Zbog razuzdane majke, Natalijin i Sanijev sin upao je u tešku depresiju, prenose srpski mediji.

Vezani članci David Linley i Serena Linley Još jedan razvod u kraljevskoj obitelji pogodio kraljicu Elizabetu, a navodno je on kriv za sve Ljekarna, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Postaje li Hrvatska država na antidepresivima? Sve više Hrvata traži pomoć psihijatra

Prema njegovim riječima, dječak trpi uvrede školskih kolega upućene na račun njegove majke. ‘Strašno mu je teško, čak je izbjegavao da priča o Farmi sa mnom. Djeca u školi su ga svaki dan zezala i šalila se na račun njegove mame, a kulminacija problema uslijedila je prije nekoliko dana, kada je na televiziji vidio kako Natalija pleše stiskavac s Banetom, koji joj pri tom liže trbuh', kazao je za jedan srpski tabloid.

>> Prvi seks na srpskoj Farmi izbezumio supruga s onu stranu ekrana

Nakon te je epizode sina morao odvesti psihologu, tvrdi, budući da je postao vrlo depresivan. Specijalist mu je odredio terapiju koja podrazumijeva svakodnevne razgovore sa stručnom osobom, a propisani su mu čak i lijekovi za smirenje.

'Da se dijete ne bi još više uznemiravalo objasnio sam mu da mama na Farmi ne radi ništa loše. Sada on svim srcem podržava Nataliju i želi da pobjedi’, naglasio je dancer koji je preko Facebooka uputio apel svim gledateljima da glasaju za njegovu suprugu kako bi ispala iz showa i što prije se vratila kući.

>> Jelena navalila na Nataliju i otkrila sklonost prema sadizmu

>> Razvrat i blud na srpskoj Farmi