Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprug stanarke srpske Farme Natalije FX, Sani Trix je progovorio o psihičkim problemima koje trpi njihov sin.


Suprug dance pjevačice Natalije FX, Sani Trix otkriva da njihovog petnaestogodišnjeg sina jedinca zafrkavaju u školi radi njenih seksi scena s modelom Banetom Jankovićem u reality showu. Zbog razuzdane majke, Natalijin i Sanijev sin upao je u tešku depresiju, prenose srpski mediji.

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Kristina Mandarina progovorila o vezi s misterioznim dečkom, a otkrila je i koji joj je domaći nogometaš zgodan Andrijana Lukanec - 1 Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

Prema njegovim riječima, dječak trpi uvrede školskih kolega upućene na račun njegove majke. ‘Strašno mu je teško, čak je izbjegavao da priča o Farmi sa mnom. Djeca u školi su ga svaki dan zezala i šalila se na račun njegove mame, a kulminacija problema uslijedila je prije nekoliko dana, kada je na televiziji vidio kako Natalija pleše stiskavac s Banetom, koji joj pri tom liže trbuh', kazao je za jedan srpski tabloid.

>> Prvi seks na srpskoj Farmi izbezumio supruga s onu stranu ekrana

Nakon te je epizode sina morao odvesti psihologu, tvrdi, budući da je postao vrlo depresivan. Specijalist mu je odredio terapiju koja podrazumijeva svakodnevne razgovore sa stručnom osobom, a propisani su mu čak i lijekovi za smirenje.

'Da se dijete ne bi još više uznemiravalo objasnio sam mu da mama na Farmi ne radi ništa loše. Sada on svim srcem podržava Nataliju i želi da pobjedi’, naglasio je dancer koji je preko Facebooka uputio apel svim gledateljima da glasaju za njegovu suprugu kako bi ispala iz showa i što prije se vratila kući.

>> Jelena navalila na Nataliju i otkrila sklonost prema sadizmu

>> Razvrat i blud na srpskoj Farmi