Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tko će ući u prvu postavu farmera, a tko ima priliku postati izazivač, gledatelji će saznati u 21. ožujka kada počinje Farma III.


1. ELIO PISAK

Elio Pisak, prvi brk Istre živi u Buzetu. Do svoje 15. godine ovaj pjevač je živio u velikoj obitelji s tri brata i dvije sestre u samom srcu Istre. Odmalena je sanjao da će biti upravo to što je sada, a u svojoj karijeri je surađivao s poznatim skladateljima poput Đorđa Novkovića, Rajka Dujmića i Zrinka Tutića. Prvi put Elio je stao na pozornicu kada je imao samo pet godina, kada je pjevao pjesmu svojoj majci. Elio Pisak svojom glazbom nastoji uveseliti ljude oko sebe. Pjevač na farmi želi naučiti sve o tamošnjem načinu života, a boravak na selu mu je i veliki test da provjeri kako će izdržati u tim uvjetima života. Smatra da je izabran za kandidata Farme zbog svog svjetonazora, a osobina koja bi mu mogla otežati boravak ondje je njegova otvorenost. Na farmi Elio želi naučiti raditi u voćnjacima i u vinogradu, a najviše će mu nedostajati tuš i voljena osoba. Smatra kako će tromjesečnu avanturu ponosno izdržati do kraja.

2. KRISTIJAN CURAVIĆ

Vezani članci Slika nije dostupna Tko su Osvajači, Avanturisti i Romantičari Slika nije dostupna 10 pravila koja se ne smiju prekršiti

Kristijan Curavić, poznatiji kao Kike, svjetski je rekorder u ronjenju na dah. Kristijan je odrastao na malenom otoku Krapnju u šibenskom arhipelagu, a dugi niz godina živio je u Norveškoj. Kike je na otoku odrastao među spužvarima nasljeđujući tako njihovu ronilačku tradiciju. U dobi od deset godina Kristijan je već mogao zadržati dah dulje od tri minute i roniti do dubine od 15 metara, a s jedanaest godina s majkom se preselio u Oslo, gdje je otkrio ronjenje pod ledom. Kristijan je postavio tri uzastopna svjetska rekorda u ronjenju na dah ispod leda. Ima svoju ronilačku akademiju, a pokrenuo je i najveću ronilačko-ekološku akciju do sada i to ne samo u Hrvatskoj, nego u svijetu. Nedavno se Kristijan Curavić odlučio i okušati u novoj sportskoj disciplini - ultimate fightu.


3. DANIEL POPOVIĆ

Daniel Popović je rođen 1955. godine u Podgorici kao Milan Popović, a već je početkom osamdesetih sa svojim bendom postao 'dečko koji obećava'. Njegovi glazbeni počeci vezani su uz grupu 'More' koje je tada pratilo popularnu pjevačicu Meri Cetinić. Nakon te suradnje pjevač je odlučio objaviti svoj prvi singl i nadjenuti si umjetničko ime Daniel. Nakon pobjede na Jugoviziji 1983. godine s vlastitom skladbom 'Džuli', njegov glazbeni afinitet je počeo naginjati izričaju sličnom rockabilllyju. Popović je osvojio četvrto mjesto na Euroviziji, a taj je album prodao u rekordnoj nakladi od 900 tisuća primjeraka. Daniel je imao doticaja sa selom svako ljeto, jer je po tri mjeseca provodio u selu Vukovcima. Glavni motiv Danielovog sudjelovanja na Farmi je pokazati ljudima kakav je uistinu. Daniel nema straha od životinja te smatra kako je dovoljno upoznat s običajima i tradicijom sela. Što se tiče kuhanja pjevač naglašava da zna neke tradicionalne recepte koji su bitni za preživljavanje.

4. ANTONIO MARUŠIĆ

Antonio Marušić je poznat po svom šarmu na koji padaju, kako kaže, i mlađe i starije žene. Bivši mister svoju je manekensku ulogu nakratko zamijenio glumačkom te je odglumio manju ulogu u dramskoj seriji 'Najbolje godine'. Antonio je odrastao u Zagrebu, a za njegovo djetinjstvo ga vežu samo vesele uspomene. Kao dijete je Antonio želio postati pilot i astronaut, no ipak najveća želja mu je bila postati akcijskim glumcem. Često je u kontaktu sa selom, s obzirom da mu majka živi u okolici Sesveta. Antonio zna zamijesiti beton, koristiti se alatom, čekićem i pilom, a na Farmu se prijavio zbog avanturizma. Antonio na selu želi otkriti kako izgleda kada jedan maneken i glumac poput njega sjaj i blještavilo reflektora zamijeni za neke kućanske poslove poput kuhanja ili pak kopanja vrta.

5. JOSIP IVANČIĆ

Mladi pjevač Josip Ivančić hrvatskoj publici je poznat po pjesmi 'Kraljica diskoteka' u čijem su se spotu pojavile poznate hrvatske manekenke. Također Josip je sudjelovao u game showu 'Pazi zid!' kada se zajedno s pripadnicima svog glazbenog folk izričaja borio protiv rokera. Josip je rođen u selu Dobrići pored Tomislavgrada1979. godine, a kao dijete htio je postati nogometaš. Odlučio je sudjelovati u reality showu Farma zato što je željan novih iskustava te želi nauči raditi što više poslova koji su vezani uz poljoprivredu. Josip smatra da će mu njegova velika povezanost s obitelji otežati život na farmi. Josip zna kuhati jednostavna jela, a od tradicionalnih zna napraviti uštipke. Ovaj pjevač se boji zmija, a kao najdražu životinju izdvaja janje. Josip smatra kako će na farmi izdržati do finala.

6. IVO AMULIĆ

Ivo Amulić je pjevač splitske glazbene skupine 'Tutti Frutti' koja je počela s radom sredinom 80-ih prošlog stoljeća. Ivo je rodom iz Duća Vavlje pored Splita, a odrastao je u gradu pod Marjanom i na otoku Braču. Već s petnaest godina Ivo je počeo svirati s poznatim grupama, a sljedećih 25 godina Ivo je se profesionalno bavi glazbom. Spoj hit-makera Nenada Ninčevića i dubokog glasa Amulića dao je dobitnu i zaraznu kombinaciju dalmatinskog štiha i rocka 80-ih koji su žarili i palili hrvatskom estradom. Ivo se upoznao s graditeljstvom kada je s ocem i bratom učestvovao u gradnji dvije obiteljske kuće te smatra da će mu to pomoći na farmi. Njegovi motivi ulaska u Farmu, kako sam kaže, samo su show business naravi. Po pitanju hrane Ivo se opisuje kao oportunist, jer ako nema jednog jela uvijek postoji nešto drugo. Na farmi bi volio naučiti obrezivati i pljevitti biljke, a ovaj splitski pjevač vješt je i u pripremanju gradela.


7. KRISTIJAN RAHIMOVSKI

Kristijan Rahimoviski je pjevač rođen u Zagrebu 1981. godine. Kristijan smatra da je bez obzira na očevu popularnost, imao djetinjstvo kao i svi njegovi vršnjaci. Odgajan je u katoličkom duhu te u duhu zajedništva obitelji. Ovaj glazbenik prvo je htio biti policajac i vatrogasac, no sa samo 15 godina života odlučio je otići u sjemenište kako bi postao svećenik. U sjemeništu u Zadru Kristijan je proveo tri godine svog života, a kaže kako ni u snu nije mogao zamisliti da će se baviti glazbom te simpatično kaže kako su geni ipak geni. Kristijan se sa životom na selu često susreće zato što ima rodbinu s majčine strane u selu 30-ak km od Zagreba. Od poslova na selu Kiki zna zapaliti vatru, kopati zemlju i, naravno, čuvati ovce. Smatra da će mu njegovo znanje kuhanja te strpljivost jako koristiti na Farmi. Nema nikakav strah od životinja s kojima bi se mogao susresti na jarmi, jer, kako kaže, više se boji ljudi.

8. STJEPAN BOŽIĆ

Stjepan Božić je profesionalni boksač koji je osvajao mnoge prestižne titule u tom sportu, a bio je i svjetski prvak u super srednjoj kategoriji po WBF-ovoj verziji. Najveći dio svog djetinjstva Stjepan je proveo u Zagrebu, ali je često bio kod bake i djeda u selu Nijemci koje se nalazi u istočnoj Slavoniji. Kada je bio mali, Stjepan je htio postati vojni pilot. Ovaj boksač je odlučio otići na farmu kako bi mogao pokazati svoje pravo lice, a ne podnosi dvoličnost i razmaženost. Na selu bi Stjepan volio naučiti nešto o starim zanatima, a na farmi će mu najviše nedostajati obitelj i rad u dvorani. Što se tiče vještine kuhanja, Stjepan zna napraviti palačinke, a smatra da ima odlične radne navike s obzirom na to da svakodnevno trenira već dvadeset godina.

9. DŽEVAD ZAHIROVIĆ

Dževad je glazbeni menadžer koji je odrastao u selu Zahirovići u blizini Tuzle. S obzirom da je odrastao na selu, Dževad ima veliko iskustvo u čuvanju stoke. Zahirović je upoznat s mnogim radovima kao na primjer građenjem tora, a smatra da je on pozvan na seosko imanje zato što najviše nalikuje pravom farmeru. Osim radova na selu, Dževad je imao još jednu veliku ljubav, a to je nogomet. Ovaj glazbeni menadžer zna skuhati tjesteninu s domaćim jajima i sirom, a krava, konj i ovca su mu najomiljenije domaće životinje.

10. BRUNO OREŠKOVIĆ

Aktualni Mister Hrvatske Bruno Orešković odrastao je u Zagrebu, a za sebe kaže kako je pravo gradsko dijete. Bruno očekuje da će se na seoskom imanju odlično zabaviti, jedino čega se plaši su sve vrste kukaca. Aktualni mister bi htio na farmi naučiti sve o seoskim običajima te gradnji pojedinih nastambi. Bruno se ponosi svojim kuhanjem meksičke tjestenine, a idealan dan u prirodi povezuje s planinarenjem i roštiljem.

11. SEBASTIAN POPOVIĆ

Sebastian Filip Popović sin je proslavljenog pjevača Daniela Popovića. Sebastian je odrastao u Zagrebu, a krenuo je stopama svog oca te se odlučio upustiti u pjevačke vode. Sebastian za sebe kaže kako hrabrost i snagu pronalazi u glazbi i svojoj gitari. Ovaj mladi pjevač se nada kako će na Farmi steći nova iskustva. Što se tiče održavanja higijene na selu, Sebastian kaže kako je uvjeren da će je stalno održavati, pa makar se morao prati u rijeci, močvari ili bari koje se nalaze blizu imanja. Od domaćih životinja ovom pjevaču najmilija je svinja, jer je, kako ono tvrdi, takva kakva jest.

12. SABINA ĆEDIĆ

Sabina Ćedić je starleta, a široj publici je poznata po svojoj voditeljskoj ulozi u 'Golim vijestima' Red Carpeta. Odrasla je u Zagrebu u maloj obitelji, a kao dijete svaki dan je htjela postati nešto drugo. O poslovima na selu kaže kako zna primiti lopatu, a od poslova u graditeljstvu sve joj je poznato uključujući zidanje, farbanje i žbukanje. Sabina misli kako je ona odabrana na Farmu zbog svoje posebnosti, a najveća vrlina koja će joj koristiti na selu je sposobnost kojom će druge stimulirati na rad. Sabina ima veliki strah od kukaca, a kao gazdarica bila bi jako stroga, jer bi neradnicima ukinula vodu, hranu i spavanje. Omiljena domaća životinja joj je konj, a Sabina iskreno priznaje kako nema radnih navika, no na Farmi je voljna naučiti običaje seoskog načina života.


13. MARINELA JANTOŠ-ELLA

Dance zvijezda 90-tih godina 20-tog stoljeća, Marinela Jantoš poznatija kao Ella, rođena je u Donjem Miholjcu. Marinela je počela pjevati kao 15-ogodišnjakinja u raznim bendovima, a široj publici poznatija je po svom hitu 'Iza ponoći'. Iako je kao mala htjela postati stjuardesa, Ella se vinula na sam vrh hrvatske dance scene. Pjevačica smatra kako je podosta upoznata s tradicijom i običajima sela, a kao najtežu stvar na farmi izdvaja odlazak na poljski wc. Ella sebe karakterizira kao vrijednu osobu te smatra da ima odlike vođe. Kada joj je teško, ova dance zvijezda snagu pronalazi u majčinstvu, a smatra da će joj na farmi osim obitelji faliti i tuš. Omiljena domaća životinja joj je konj, kojeg se i najviše boji. Kada bi osvojila glavnu nagradu, Ella bi si kupila kućicu na selu.

14. JELENA BOSANČIĆ

Jelena Bosančić je atraktivna Splićanka koja je dugi niz godina radila u modnim mekama Milanu, Parizu i Londonu. Jelena ima i titulu 'Miss boat showa'. Ova misica i manekenka odrasla je u u velikoj obitelji u samom centru Splita. Glavni motiv za ulazak na Farmu je izazov kojem Jelena teško odolijeva. Ova buduća farmerka smatra da je jako impulzivna pogotovo kada vidi nepravdu. Jelena nije upoznata s domaćim životnjama, a kako kaže, jedino se ne boji mrkog medvjeda, tunja i kuna, odnosno onih životinja koje su na kovanicama. Smatra da na Farmi treba postojati podjela poslova, jer joj je, kako kaže, nezamislivo da žena siječe drva dok muškarac plete džemper. Jelena svoje radne navike opisuje kao besplatna sluškinja svojim ukućanima.


15. MAJA MORALES

Maja Žaper je 20-ogodišnjakinja poznatija pod imenom Maja Morales. Ovu starletu mogli smo vidjeti u Red Carpetu kada je održala audiciju za pronalazak dečka. Iako ga nije našla, Maja i dalje mami uzdahe muškog roda, pogotovo nakon što je krasila naslovnicu poznatog časopisa za muškarce. Ova starleta je odrasla u Hamburgu, a djetinjstvo joj je obilježeno putovanjima. Kao dijete Maja je htjela postati gusarica, no ipak život ju je odnio u drugom smjeru. Njen motiv ulaska u Farmu je izazov, a smatra da je ona dobar odabir za farmerku zato što je lijepa za gledanje. Što se tiče vještina koje će joj koristiti na farmi, Maja ističe kako zna jako puno toga s rukama. Starleta ističe da jako voli pecanje, a od domaćih životinja najomiljenije su joj svinje. Ukoliko osvoji glavnu nagradu Maja si priželjkuje odletjeti s raketom na Mjesec u jednom seksi bijelom kombinezonu, jer to joj je, kaže, jedina neostvarena želja.

16. NIKOL BULAT

Nikol Bulat je pjevačica i bivša članica skupine 'Feminem'. Nikol je u djetinjstvu htjela postati odvjetnica, a sebe opisuje kao jedinicu koja je bila prava štreberica. Nikol se užasava kukaca i gmizavaca, a smatra da će joj znanje šivanja pomoći na Farmi. Nikol voli i uvijek daje prednost zdravoj hrani, a u zadnje vrijeme s užitkom sprema rižoto. Omiljene domaće životinje ove pjevačice su pilići. Nikol redovito obavlja kućanske poslove, a što se tiče brige o domaćim životinjama Nikol sama sebi daje 'O bodova!'.


17. ŽANA ŠTRBAC

Voditeljica Žana Štrbac rođena je u Vinkovcima, a trenutno živi u Zagrebu. Žana se upustila i u glumačke vode kada je ostvarila nekoliko epizodnih uloga kao na primjer u seriji 'Zauvijek susjedi'. Žana smatra kako je na selu najteže cijepanje drva i kopanje. Štrbac se odlučila upustiti u avanturu zvanu Farma zbog njene velike ljubavi prema životinjama. Ovu lijepu voditeljicu baka je naučila heklati, ali je to s godinama ova Vinkovčanka nažalost zaboravila. Žana se boji štakora i zmija, a na selu će joj najviše nedostajati dugi telefonski razgovori te kupanje u kadi.

18. BRANKA MARIĆ MUTTI

Branka Marić Mutti je poduzetnica koja je nekoć hodala modnim pistama. Trenutno prebiva u Rimu, a odrasla je u Zagrebu. Kada je bila dijete, Branka je htjela postati dirigentica. Branka se nada kako će na farmi steći samo pozitivna i lijepa iskustva, a od životinja najviše cijeni kornjače. Ova poduzetnica ima strah od miševa, štakora i zmija, a priznaje kako nije upoznata s brigom o domaćim životinjama. Branka je trenutno 'single', a nada se kako će na farmi zajedno sa svojom zajednicom uspješno graditi i proizvoditi.


19. TANJA RUKAVINA

Tanja Burić Rukavina je poduzetnica koja trenutno živi u Beču. Zajedno sa svojim zaručnikom ova atraktivna poduzetnica se bavi nekretninama i turizmom. Tanja je rođena u Požegi 1984. godine, a kao dijete je maštala da postane model ili radi u policiji. Tanja na farmi želi osjetiti kako se u današnjem svijetu može živjeti bez udobnosti i komfora koje on pruža. Ova poduzetnica smatra da će joj Farma pružiti iskustvo te da će nakon toga više naučiti cijeniti život. Tanja ima strah od kokoši te svih životinja koje imaju krila. Tanja je odlična kuharica te posebno voli pripremati gulaš. Ukoliko postane najbolja farmerka, ova poduzetnica će jedan dio svoje nagrade dati djeci u Hrvatskoj kojoj je novac prijeko potreban.


20. ANGIE GARANY

Angie Garany je novinarka i starleta koja je u prošlosti bila i foto model. Angie su gledatelji mogli upoznati kao jednu od natjecateljica game showa 'Trenutak istine'. Ova novinarka je odrasla u Zadru u maloj obitelji. Kao djevojka htjela je postati umjetnica. Angie smatra da je pravi timski igrač, a upravo ta vrlina će joj pomoći u uvjetima Farme. Također ova atraktivna Zadranka smatra kako će joj jutarnja mrgodnost najviše odmoći u zatvorenoj zajednici. Za sebe Angie kaže da je radoholičarka, a na selu će joj najviše nedostajati voljena osoba, tuš i mačak Toto.