Iako je još uvijek neizvjesno hoće li Angelina Jolie uspjeti u ostvarivanju svoje namjere da dio svog redateljskog prvijenca snimi u BiH, glumica neumorno radi u Budimpešti.


Ondje ju je jučer na filmskome setu posjetio Brad Pitt, ali od njega je veća distrakcija glumici bila objava da je zamjenik premijera Federacije BiH i federalni ministar kulture i sporta Gavrilo Grahovac poništio odobrenje za snimanje dotičnog filma na području Federacije.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Tom Cruise je najveće derište u Hollywoodu' Slika nije dostupna Angelina snima posljednje scene svog filma u Sarajevu

>> Angelini Jolie zabranjeno snimanje filma

Međutim, još uvijek je neizvjesno hoće li Angie ipak uspjeti filmski set prebaciti u BiH, budući da je na stranu atraktivne glumice stao ministar kulture sarajevskog kantona Emir Hadžihafizbegović, koji je u izjavi za javnu televiziju napao Grahorčevu odluku. U slučaju da Grahovac ostane pri svojoj odluci, i nakon uvida u scenarij filma, koji za sada Angie čuva u strogoj tajnosti, na raspolaganju joj ostaje područje srpskog entiteta, ali, po svemu sudeći, i sam grad Sarajevo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju