Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Doznajte iz prve ruke glavnih aktera 'pentagrama' Ante-Tanja-Simona-Tihomir-Gianna sve o ovom neobičnom slučaju!


Prije nešto više od mjesec dana mediji su izvještavali o novoj ljubavi Ante Gotovca i stanovite Tanje iz Beča. I doista, svi su mislili kako je Ante nakon razlaza sa Simonom pronašao novu sreću. No uslijedio je nenadani preokret. Za IN magazin Ante i Tanja tvrde da su prevareni.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Simona je sponzoruša i veliki prevarant!' Slika nije dostupna VIDEO: Giannu Apostolski od zatvora nisu spasile ni veze

Ispijanje šampanjaca u elitnom kasinu, papanje jagoda, nježni dodiri i poljupci Ante Gotovca i misteriozne Tanje iz Beča bili su tek dobro osmišljen scenarij za javnost, iskreno nam je priznao Ante Gotovac. Ulogu zaljubljenog muškarca rado je prihvatio jer mu je, vjerovali ili ne, bila dobro plaćena. Naime, da se s Tanjom pojavi u javnosti i predstavi je kao svoju novu ljubav navodno mu je platio ni više ni manje doli Tanjin nevjenčani suprug!

'Tihomir se žalio meni i Gianni kako Tanja ima neki brak iza sebe , opasnog supruga, i kako bi on htio skinuti opasnost sa svojih leđa, a on je medijski eksponiran u Beču, i da bi njemu najjednostavniji način riješenja tih problema bio da ja objavim da je Tanja meni cura, a on će to meni platiti. Čovjek mi je platio 5600 eura da ja izjavim da mi je ona cura , a za te novce, tko god traži da izjavim da mi je cura, reći ću, vjerujte mi, to mi je najmanji problem.', otkrio je Ante Gotovac za IN magazin.

No, Ante i Tanja ubrzo su shvatili da su oboje preveslani! 'Ustvari cijela ideja od Tihomira je bila da on dođe do Simone, vjerojatno je čovjek od prije gajio simpatije prema njoj i onda je tu priči iskoristio da kaže Simoni, vidiš moja Tanja tebe vara sa mojim mužem, a Simona je tu priču brzo prihvatila, popušila, ajmo reći!', ustvrdio je Antiša.

Umjesto ljubavi između Tanje i Ante, navodno je zaiskrilo između Simone i Tihomira. Tako barem tvrde njihovi bivši partneri. Simonu je s Tihomirom i njegovom nevjenčanom suprugom Tanjom upoznala nekad najbolja Simonina prijateljica Gianna Apostolski. Pogledajte prilog IN magazina i doznajte iz prve ruke glavnih aktera 'pentagrama' Ante-Tanja-Simona-Tihomir-Gianna sve o ovom neobičnom slučaju!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju