Showbizz i Continental film opet nagrađuju! U četvrtak 18. lipnja u hrvatskim kinima počinje igrati film 'Hannah Montana' s Miley Cyrus u glavnoj ulozi i tim povodom poklanjamo tri Hannah Montana ogrlice i dvije marame.


'Hannah Montana' američka je humoristična serija nominirana za nagradu Emmy. Serija govori o djevojci Miley Stewart, koju glumi super popularna Miley Cyrus. Miley živi dvostrukim životom, danju ide u školu i živi kao i sve njene vršnjakinje, a noću se pretvara u slavnu pop pjevačicu Hannah Montanu.

Vezani članci Slika nije dostupna Podijelili smo poklon pakete iz filma 'Kupili smo Zoo'! Slika nije dostupna Podijelili smo majice i ulaznice za 'Invaziju svijeta: Bitka Los Angeles'

Sada je po seriji Disney snimio istoimeni film sa istom glumačkom postavom, koju iz Miley sačinjavaju Emily Osment, Mitchel Musso, Jason Earles, Billy Ray Cyrus i Moises Arias. U filmu se pojavljuje i Tyra Banks, koja 'glumi' samu sebe.

'Hannah Montana' počinje igrati u hrvatskim kinima u četvrtak 18.06., a da bi osvojili vrijedne nagrade trebate nam samo napisati za koju je prestižnu američku nagradu bila nominirana serija po kojoj je snimljen istoimeni film. Vaše odgovore nam šaljite zajedno s vašim podacima na showbizz@novatv.hr, a sretne dobitnike ćemo objaviti u petak 19. lipnja.

Marame ‘Hannah Montana’ osvojile su Barbara Lugar iz Zagreba i Alenka Uzur iz Pakraca, a ogrlice su osvojile Jasna Horvat iz Šibenika, Ksenija Kordiš iz Karlovca i Pina Soldatić iz Motovuna. Čestitamo!