Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simona je u utorak navečer prijavila Antu Gotovca zbog verbalnog napada.


Glasnogovornica policije Aleksandra Ljuba potvrdila da je Ante Gotovac došao je u utorak navečer pred stan supruge Simone i počeo vikati na nju, nakon čega ga je ona prijavila policiji, no dok su se organi reda pojavili Gotovac je već bio otišao.

Vezani članci Slika nije dostupna Muž nove cure Ante Gotovca prevarom do Simone! Slika nije dostupna EKSLUZIVNO: Ante Gotovac knjigom 'Vrag' uzvraća udarac Simoni!

>> Simona: 'Ante, dosta mi je kurvetina u kući!'

Policija je Antu pronašla u srijedu ujutro su ga našli na adresi na kojoj je prijavljen, pa su ga odveli sa sobom u postaju na prekršajnu obradu, a koliko se za sada čini Gotovac je verbalno napao Simonu jer ne odustaje od razvoda.

Iako je Ante cijelo vrijeme showa 'Gotovčevi', pravio da ga rastava ne dira puno, te je čak objavio da traži novu curu ubrzo nakon što se Simona odselila od njega i povela kćer Gabrijelu, koliko se sada čini ipak nije baš olako prihvatio da ga je supruga napustila.

Uskoro opširnije!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju