Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi paketi turističkog ureda Grenlanda u Hamburgu nude posjetiteljima Grenlanda mogućnost da dožive lov na tuljane s lokalnim seljanima i pripremaju svježu ribu.


Počevši od siječnja, turisti mogu provesti pet dana s nekom eskimskom obitelji na istoku Grenlanda. To je područje slabo naseljeno, a tamošnji način života posve je originalan, ističe turistički ured Grenlanda u Hamburgu .

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Belgija, Njemačka, Italija, Francuska... Raste broj zemalja koje zaustavljaju letove prema Britaniji gdje se nekontrolirano širi novi soj virusa Slika nije dostupna Predsjednik Milanović informacije o putu na Mljet skriva kao zmija noge: Otkrivamo ima li na to pravo

Većina domaćina živi u Tiniteqilaaqu, naselju do kojeg se može doći helikopterom ili čamcem, a ljeti brodom. Jednostavne drvene kuće tipične za to zabačeno područje sve su što ondje postoji.

Jedinstvene turističke pakete nudi organizacija Odredište istočni Grenland. Cijene se kreću od 750 eura za jednu osobu do 1.080 za dvije i to bez zrakoplovne karte do Grenlanda.

Zainteresirani informacije mogu potražiti na web-stranicama
www.eastgreenland.com i www.greenland.com.