Izumitelj Alan Kaufman javnosti je predstavio 'Nubrellu', novi kišobran koji štiti od kiše, vjetra i hladnoće. Cilj mu je da njegov izum postane kišobran 21. stoljeća.


'Nubrella nudi novi oblik zaštite koji će vam pomoći da ostanete suhi', tvrdi Kaufman.

Vezani članci Kišni dan (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Slijedi brza promjena vremena, pripremite kišobrane Donald Trump (Video: Screenshot You Tube) Hit na internetu: "Tip koji ima pristup nuklearnom oružju ne zna zatvoriti kišobran"

Poput kišobrana, 'Nubrella' se otvara stiskom na jedan gumb, ali je mnogo sigurniji jer nema oštrih završetaka, a i otporan je na jak vjetar što znači da se neće izvrnuti poput klasičnih kišobrana.

Što se tiče dizajna, Kaufman je priznao da će se ljudi možda u početku i čuditi, ali to je mala cijena koju dobivate za punu zaštitu on kiše.

Ovaj novi izum omogućava korištenje bez ruku, a ima plastični oklop koji štiti od nepogoda.

Izumitelj Alan Kaufman kaže da je njegova naprava bila dugo očekivana. Svi su znali da postoji bolji izum od kišobrana, a on je sada omogućio da ga se i koristi.

'Mislim da je to nova potrebnost koja je svima nedostajala, jer obični kišobran ne osigurava od svih nepogoda koje prate kišu. Ovaj također štiti i od hladnoće', rekao je Kaufman.

Novinari Reutersa na ulicama New Yorka proveli su anketu, pitajući prolaznike što misle o novom izumu. Nekima se svidio, a neki su bili skeptični.

'Nubrella' se prodaje po cijeni od 50 dolara, a kako izgleda pogledajte u video dodatku.