Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Škot Robert Stewart optužen je za simuliranje seksa s biciklom. Na djelu su ga ulovile dvije čistačice koje su došle počistiti sobu u hostelu u kojem je živio, no ni to ga nije omelo...


Stewart, iz Ayra u Škotskoj, navodno je bio gol od struka na niže i općio s biciklom kada su u sobu ušle čistačice. Uslijedio je novi šok - 51-godišnjak se, unatoč njihovoj prisutnosti, nije dao omesti u 'poslu'.

Vezani članci Sporna rampa na kojoj je stradao dječak Planinarski savez Zagreba otkrio tko je postavio sajlu na kojoj je stradao dječak: "Ona je tamo od gradnje planinarskog doma" Sve više nesreća motociklista - 6 Tko je kriv za nesreću u kojoj su izgubljena dva života? "Motocikl je projektil..."

Optužen je za neprimjereno ponašanje, no sve optužbe, naravno odbacuje. 

"Moj klijent poriče optužbe i namjerava se boriti do kraja", rekao je odvjetnik Gerry Tierney. 

Stewart naime tvrdi da je sve to bio nesporazum, djelomično i zato što je navodno previše popio. No, najviše poriče seks sa biciklom. 

"Morate pitati čistačice zašto su to izjavile. Sve je to hrpa gluposti", rekao je Stewart koji u privatnom hostelu Aberley House u Ayru živi od listopada 2006., tj. otkako se morao iseliti iz kuće u obližnjem Girvanu zbog optužbi za seksualno uznemiravanje. 

Nezaposleni Stewart morao se iseliti iz hostela i sada živi u stanu u središtu Ayra.