Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pržena coca-cola nova je vrsta "brze hrane" koja je doživjela premijeru u SAD-u. Loptice tijesta se prže dok ne postanu velike kao ping-pong loptice.


Prije nego je došao do savršenog recepta - tijesta napravljenog od mješavine sirupa od coca-cole i jagoda te svježih jagoda - 36-godišnji računalni stručnjak Abel Gonzales iz Dallasa imao je 15 neuspješnih pokušaja.

Vezani članci Slika nije dostupna Izvučeni su sretni dobitnici vrijednih nagrada marke Samsung! Slika nije dostupna Coca Cola opovrgnula da je otkriven tajni recept

Loptice tijesta se prže dok ne postanu velike kao ping-pong loptice. Nova poslastica servira se u čašu i prelije sirupom coca-cole, šlagom i cimetom te na kraju ukrasi trešnjom.

Glasnogovornik sajma u Teksasu na kojemu je prvi put predstavljena Gonzalesova pržena coca-cola izjavio je da je nova poslastica odličnog okusa.

Gonzales na sajmu ima dva štanda, a do sada je po cijeni od četiri i pol dolara prodao više od 35.000 porcija svoje kulinarske umotvorine. Uz to, osvojio je i sajamsku nagradu za najkreativnije novo jelo.