Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Želim biti najbolji tata. Josip je promijenio moj život 100 posto", rekao je Viduka kada mu se prije četiri godine u studenome rodio prvi sin Josip.


Za drugoga je, rođenog prije desetak dana, odgodio sve klupske obaveze i bio uz suprugu te joj pomagao. Samo nekoliko dana prije Vidukina rođendana 9. listopada, ove godine kao prijevremeni dar stigao mu je drugi sin, piše 24sata.

Vezani članci Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju Slika nije dostupna VIDEO 'Udarali su me nogom pod rebra, gušili školskom torbom!'

Donedavni kapetan australske momčadi i supruga Ivana postali su roditelji dječaka, kojega je Ivana prije desetak dana rodila u Engleskoj.

Poznato je da je Mark prisustvovao rođenju prvoga djeteta, iako nije imao hrabrosti prerezati pupčanu vrpcu. Nitko od njegovih prijatelja nije otkrio je li ovaj put bio u rađaonici, niti je poznato ime drugog sina.

Iako je planirao biti neženja do 30. godine, vjenčanje njega i 27-godišnje Ivane Hušidić ubrzala je njezina prva trudnoća. Vjenčali su se na dubrovačkoj tvrđavi, a na svadbi je bilo tek tridesetak ljudi. 

- Želio sam pozvati mnoge, ali kako smo sve napravili preko noći, nije bilo vremena - izjavio je tada Mark. Među gostima nije bilo njezina oca Željka Krušlina Kruške, koji godinama nije znao da ima odraslu kćer koja živi u Australiji.

Ta je zemlja druga domovina Marka Viduke, u kojoj je proveo djetinjstvo i započeo nogometnu karijeru. Danas igra u Midlesbroughu, ali će zbog prinove nogomet na neko vrijeme staviti u drugi plan.