Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svestrana Jennifer Lopez je toliko zaposlena da nije imala vremena pojaviti se na modnoj reviji na kojoj je predstavljala svoju novu kolekciju.


Uz  pjevanje, ples i glumu Jennifer je otkrila da ju zanima i moda. Čini se da si je Jennifer ipak zadala malo previše posla jer se nije uspjela pojaviti na predstavljanju vlastite kolekcije u Miamiju. 

Vezani članci Lažni proroci ''Čuvajte se lažnih proroka'': Skupljaju milodar pa nose robu vrijednu desetke tisuća kuna Modne inspiracije Modne inspiracije pronašli u prirodi, pogledajte usporedbe koje to dokazuju

Dok su manekenke šetale  pistom u sexy odjeći, Jennifer je svoje vrijeme radije provodila s mužem Marcom Anthonyem koji je na glazbenoj turneji po Španjolskoj.

Jennifer se očito vrlo teško rastaje od svog muža, pa da bi se što manje rastajali nagovorila ga je da primi ulogu u njezinom novom filmu "El Contante".

Očito je zaboravila na iznimno loše kritike filma kojeg je snimala s bivšim dečkom Benom Afflecom. Jennifer kaže da je, kao svaka žena, birala pogrešne muškarce, no sada je sigurna da je našla pravog.