Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Organizator 'Turbo folk revije' koja se trebala održati na Zagrebačkom velesajmu 7. ožujka, Braco Zatezalo, ekskluzivno nam je rekao kako se manifestacija neće održati.


Zatezalo je rekao kako 'hrvatski domoljubi prijete folk pjevačima', pogrdno ih nazivaju te stvaraju negativnu atmosferu zbog čega je Revija, na kojoj je trebalo nastupiti dvadesetak izvođača, i otkazana.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Srpski turbo folk pokucao i na vrata Virovitice Slika nije dostupna Zadar dobio 'Ulicu žrtava turbo folka'

S druge strane, predsjednik Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara, Damir Jašarević, tvrdi kako je odmah na početku znao da od Revije neće biti ništa.

Kazuje kako se najvjerojatnije radi o prijevari - netko je uzeo novac od ulaznica te izigrao one koji su ih platili 190 kuna.
Napominje kako to nije prvi takav slučaj u Zagrebu.

Jašarević kazuje i kako već jednom treba povesti pitanje o kulturi u Hrvata, misleći pritom i na to kome se sve daje novac za razvoj kulture. Zaključuje kako bi o svemu tome istragu trebala provesti kriminalistička policija.

Uz izjave obiju strana, neslužbeno saznajemo kako je razlog neodržavanju Revije premali broj prodanih karata.

Podsjetimo, rasprava u jučerašnjem Kontaktu (snimka cijele emisije), potaknula je pitanje treba li se koncert uopće održati.