Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od 'Live Earth' koncerata održat će se i na Antarktici!


'Live Earth' humanitarni koncerti, dugi 24 sata, uistinu će ispuniti svoju namjeru da se održe na svih 7 kontinenata pa će se tako svirati i pjevati i na nenaseljenoj Antarktici, najavili su organizatori. 

Vezani članci Royal Blood Jedan od najpopularnijih britanskih rock sastava novije generacije stiže na INmusic festival sljedeće godine Davor Križić Experiment Jazz.hr unatoč preprekama u velikom stilu proslavio veliki, 30. rođendan i zaključio bogatu sezonu!

Rock bend Nunatak bit će jedini izvođači na tom zaleđenom kontinentu, do kojega se u ovo doba godine ne može doći niti morem, zbog zaleđene vode, niti zrakom, zbog hladnog i rijetkog zraka. 

Stoga će svoj doprinos 'Live Earth' koncertima dati grupa Nunatak koju čini pet znanstvenika između 22 i 28 godina, koji su stacionirani na Antarktici, a nastupit će pred najmanjom mogućom publikom koju će činiti svega 17 njihovih suradnika istraživača. 

Ipak, nastup grupe Nunatak čut će preko milijardu ljudi diljem svijeta, u sklopu prijenosa svih 'Live Earth' koncerata. 7. srpnja.