Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Victoria Beckham nikada nije krila ambiciju da želi postati svjetska ikona stila. No, njezin posljednji 'styling' pokazuje da je Posh pala žrtva na oltaru mode, a od stila, kojem se nikada uistinu nije ni približila, sada se udaljila svjetlosne godine.


Noseći na glavi neobično pokrivalo koje podsjeća na gavarano perje te pozirajući sa svojim dobro poznatim grčem na licu, Victoria izgleda kao da je stigla s drugog planeta. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nikad nitko nije htio hodati sa mnom!' Slika nije dostupna Posh Amerikancima pokazala grudi

Gđa. Beckham je svoj poznati bob, uz pokrivalo,  transformirala i resama izrađenima od perja. 

Odjenula je bež haljinu koja nema ni oblika ni kroja, ispod je iskombinirala ružičasti grudnjak , a ramena i vrat ukrasila bizarnom trakom.

Cijela kombinacija zaokružena je Mika torbom, izrađenom od krokodilske kože i pozlaćenih ručki, koja stoji najmanje 10 tisuća kuna. 

Možda bi ovaj neobičan izgled čak bio simpatičan na Kate Moss ili Agyness Deyn, no na Posh izgleda komično, čak i zastrašujuće. 

U prošlosti je Victoria Beckham svojim stilom odijevanja znala kopirati Cruellu de Ville, Lady Penelope iz The Thunderbirdsa i Big Bird iz Ulice Sesame.