Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šokiran i ponukan prošlotjednim prilogom gdje troje ljudi od njega traži novac ili nekretnine, Dado Topić novinarku Red Carpeta molio je za dodatni medijski prostor kako bi iznio svoje viđenje priče pri čemu je i zaplakao.


Dado i Azemir Krupić prije nekoliko godina pokrenuli su zajednički projekt. Tada je nastala sporna potvrda o dugovanju novca. Dado tvrdi da ga je Azemir nagovorio da potpiše bianco potvrde o dugovanju. Iznose je pisao sam Azemir, a sve kako bi osigurao svoju ljubavnicu i objasnio supruzi nedostatak novca.

Vezani članci Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Pogledajte trenutak kad Lokvičani Dado i Karlo spontano zapjevaju hit pjesmu serije ''Na granici'' Slika nije dostupna Dado Topić i Dragonfly bez finala na Eurosongu

'Krupić je svojoj djevojci kupio kuću, butik i Partner Renault. Sve sam to trebao platiti ja', kaže Dado. 

>> 'Dado Topić je kokošar, taj je i miješalicu za beton posudio i nije vratio'

Azemir Krupić na svojoj strani definitivno ima sud, koji je donio odluku da mu je Dado dužan 48 tisuća eura te mu je ovrhom sjeo na autorska prava. Krupić još Topića optužuje za slanje prijetećih pisama u kojima mu on, ni manje ni više, prijeti smrću.

'Iza prijetnje smrću stoji Adolf Topić. On laže ko pas i izmjenjuje teze. Odvjetnike mijenja ko čarape zato što ni njih ne plaća. Adolf Topić je dno dna',stoji između ostalog u  priopćenju Azemira Krupića. 

Topić će novim dokazima pokušati oprati ljagu sa svojeg imena i dokazati kako nikome ništa ne duguje. Probat će dokazati i da ugovor o doživotnom uzdržavanju, koji su s njegovim roditeljima potpisali njegovi nećaci te na taj način nasljedili kuću, nije valjan. 

'Moj otac umro je 2003. nakon što je bezuspješno molio da se raskine ugovor o dosmrtnom uzdržavanju. Moja majka je, pokušavajući ono što otac nije uspio, napisala opruku. Da bi potvrdila vjerodostojnost6 onoga što u oporuci piše, bacila se sa zgrade visine 7-8 metara na kamen.', vidno potreseno je ispričao Dado te nećake posredno ili neposredno optužio za preranu smrt svojih roditelja. 

Cijeli prilog pogledajte u video dodatku.