Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Gazdarica Ivana objasnila pravila, izbor prvog dualista mogao je početi. A na kraju tijesnom je razlikom kao prvi dualist izabrana Yo.


Prva se morala izjasniti Jelena, koja se odlučila za Josipu. Dalje su redom išle ostale djevojke od kojih su se sve, osim Hane, odlučile za Yo.

Vezani članci Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Razlozi su uglavnom bili neutralnog karaktera, poput toga da Alena bolje poznaju od Josipe, ili se znaju s njim otprije pa im je malčice draži.

Muški dio ekipe je bio malo konkretniji. Lupino je neočekivano odlučio dati glas Josipi, no kako se brzo uspostavilo, nakon dva slična sastanka još uvijek nije dobro shvatio pravila. Šibica je na kraju završila kod Alena, a Lupino je svojom zbunjenošću nasmijao sve prisutne malo opustivši napetu atmosferu.

Davorin je glas tj. šibicu udijelio Alenu nervozno komentirajući ženska, po njemu licemjerna objašnjenja. Rafo se nikako nije mogao odlučiti, no njegov glas je na kraju završio kod Alena. Od muških je jedini Stipe šibicu udijelio Josipi, uz kratak komentar zašto.

Iako se dalo naslutiti da će Yo biti izabrana, razlika je bila samo dva glasa. Čeka je izolacija te napeto iščekivanje dvoboja u Areni te ime protivnice.