Naizgled mirnu večer na Farmi, osujetila je krava Beki kojoj je stiglo vrijeme za oteliti se. Jelena je prva vidjela kako teleća nogica već viri van iz Stele, ubrzo je stigao mentor Joža, a za njim i veterinar.


Svi su se okupili u štali i sve je bilo spremno za dolazak teleta na svijet.

Vezani članci Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 6 Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu Slika nije dostupna Pogledajte kako se jezikom otključavaju vrata!

Stipe, Svizac i Lupino su bili babice i pomagali mentoru Joži i veterinaru izvući tele van,dok je Rafo bio medicinski brat. On je kravicu mazio i tješio kako bi ostala mirna.

„Ajmo, ajmo, idemooo, nema stajanja!“, vikali su i vukli, svi crveni u licu od napora, a na ženskim se licima mogao vidjeti strah i napetost. 

Svi su bodrili, navijali i napeto čekali da tele sretno stigne na svijet. Veterinar i njegovi pomagači su, nakon minute povlačenja i potezanja, uspješno izvukli živo i zdravo tele.

„Jel' živo?“, pitala je jedna od cura zabrinuto, ali čim su ugledali živo tele, uslijedio je pljesak i povici oduševljenja. Bio je to vrlo emotivan trenutak za sve farmere.

„Muško je, Stipe je kum!“, povikala je Stefany. 

„Kak' ćemo mu dati ime ?“, pitala je Yo, a Jelena odgovorila u trenu: „ Stipe!“

Na obiteljskom sastanku koji ćemo vidjeti večeras Drele će postaviti nova pravila: “Trebalo bi ipak postavljati pitanja, a ne pisati pjesmice!“, aludirajući na prošli sastanak kada je Stipe dobio pjesmicu anonimnog obožavatelja. Aleks je postavila pitanje Davorinu: ''Da li možda misliš da si malo pretjerao, što se tiče reakcije na Uskrs ujutro?“. 

Naime, Aleks smatra da se Davorin nema razloga na nju ljutiti zbog toga što se uplašila misleći da joj je štakor pao na glavu. Ostali farmeri nisu bili toliko direktni, osvrnuli su se na tračanje koje je konstantno i zaključili kako bi bilo dobro da se svi prime svog posla. Rafo je ipak „pregrizao'' jezik i odlučio zamoliti Davorina za oprost zbog rasprave o zastavi: “Pošto sam ja mlađi, oprosti ti meni ako sam te uvrijedio!“ . Ivanu je, pak, zanimalo tko je farmerima najbolja gazdarica.

Uz himnu, Farma je uvela i novu modu. Kosa u pletenicama apsolutni je must have! Za to je zaslužna, a tko drugi nego Yo, koja se osim kao prava kuharica i domaćica, pokazala kao talentirana frizerka. Prekrasne pletenice koje krase Stefany, Aleks, Hanu, Ivanu, pa i same Yo, upravo su njeno djelo. Iako ju farmerke neprestano tračaju, Yo ipak uspijeva naći trenutak kada se bavi njihovim frizurama, a ne jezicima.

Više o uzbudljivim događajima na Farmi čitajte na www.farma.novatv.hr i u večerašnjoj emisiji u 20 sati na Novoj TV.