Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jodie Foster, 45-godišnja glumica, zapanjila je Hollywood kada je prošlog tjedna objavljeno da je napustila svoju dugogodišnju partnericu 55-godišnju Cydney Bernard.


Jodie i Cydney bile su u vezi 14 godina, a zajedno odgajaju dvoje djece.

Vezani članci Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: AFP) Svi su mislili da su savršeni zajedno, no iza zatvorenih vrata ona je bila žrtva nasilja

Otkriveno je da je Jodie pala na šarm 41-godišnje scenaristice Cindy Mort. 

Oskarovka i scenaristica upoznale su se 2007. radeći na filmu 'The Brave One'.

Tada je Cindy bila u vezi s 55-godišnjom glumicom Melanie Mayron. Zajedno odgajaju desetogodišnje blizance Oliviu i Milesa.

Dva su se para redovito družila.

'Jodie i Cindy postale su veoma bliske prijateljice zbog sličnih situacija u kojima su živjele. Obje su bile u dugogodišnjim vezama i odgajale djecu s partnericama. No stvari su se zakomplicirale kada je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više', kaže jedan od njihovih prijatelja.

Jodie nikada nije otrkila tko je otac njezinih sinova, 9-godišnjeg Kita i 6-godišnjeg Charlesa.

Cydney je čuvala njezine sinove dok je poznata glumica bila na snimanjima . 

'Cydney nije imala pojma da je njihova veza u krizi sve dok Jodie nije došla i rekla joj da se zaljubila u Cindy i da seli', kaže prijatelj. 

‘Cindy želi ostati u dobrim odnosima s Melanie zbog blizanaca, ali Melanie je njihov prekid dosta uzdrmao', ističe isti izvor.