Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok je ležala na krevetu u spavaonici, Aleks je nešto palo na glavu. Vrisnula je i skočila sa svog kreveta na Stipin. Kao pravi muškarac, Stipe ju je uplakanu primio u zagrljaj i zaštitio od nemani.


'Pao mi je na kosu, na uho, a onda je otišao', cvileći je rekla Aleks, a Stipe potvrdio, pokazujući gigantske proporcije štakora. 

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Kako je probudila sve koji su spavali, nastala je opća panika. 

'Nemoj sad mene strašiti, ja neću moći spavati', priznao je Svizac. 

Lupino je svijećom pretražio sve oko njenog kreveta, ali nije ništa našao. Na kraju se Aleks utješila spavajući u Stipinom krevetu.

Sviscu više nije bilo svejedno pa je predložio da spavaju po dvoje. 

'Ti možeš doći kod mene u krevet', pozvala ga je Jelena, ali Svizac je odbio kako ne bi imao problema. Vjerojatno je mislio na Jeleninog dečka Stoku koji sigurno motri što se događa na Farmi.

Ako malo bolje pogledate snimku, shvatit ćete kako joj na glavu nije pao štakor, već neka vrpca, ili tome slično, koja je visjela na njenom krevetu.

Više na www.farma.novatv.hr