Obavijesti Video Pretražite Navigacija
upucani i spaljeni

Policija opkolila srpsko selo u istrazi čudovišnog ubojstva cijele obitelji, otkriveno je i što su tražili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Đokić ubijena je iz vatrenog oružja, a ubojica još uvijek nije pronađen. No, danas je policija opkolila selo Moravac i tražili su "malo crveno vozilo".

Obdukcijom tijela obitelji Đokić otkriveno je da su ubijeni iz vatrenog oružja, a njihova su tijela potom spaljena i prekrivena granjem kod sela Tešica u Srbiji. Ispitano je nekoliko osoba, a počinitelj još uvijek nije pronađen. 

Nakon što su misteriozno nestali, njihova tijela pronađena su šest dana kasnije. Prvo je pronađen zapaljeni automobil, a zatim i njihova tijela u blizini divljeg odlagališta otpada.

U selu Moravac danas je trajala policijska potraga. Prometna policija postavila je vozila na ulaz u selo. Nisu zaustavljali automobile, ali su pratili tko ulazi i izlazi iz mjesta.

"Pretražujemo teren, razgovaramo sa ljudima u nadi da je netko te noći između 26. i 27. rujna ipak nešto vidio. Možda nekakav svjedok postoji, ali se boji progovoriti ili se jednostavno ne želi mješati. Možda nije ni svjestan da je ono što je te noći primjetio, važno za policijsku istragu. Tek je bila prošla ponoć, prije nego što je Passat Đokićevih skrenuo ka njivama, prošao je pored brojnih kuća, pa je naprosto nevjerojatno da baš nitko nije ništa vidio. Tu smo zbog nastavka rasvjetljavanja kaznenog djela, ali ništa spektakularno se ne događa", navode sugovornici za Novu.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRVI DETALJI ISTRAGE Nožem u crkvi više puta izbo britanskog zastupnika, policija ubojstvo nazvala terorističkim činom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga u tijeku Strava u Kaliforniji: Kamionom namjerno krenuo na pješake pa ga izvukli van i prebili nasmrt

Mještani su otkrili da prisustvo policije nije bilo rutinsko već su tragali za konkretnim detaljem. "Raspitivali su se za neko malo crveno vozilo, je li ga netko vidio ili ima li netko od nas takav automobil. Pretpostavljam da je to vozilo vjerojatno primjećeno na snimkama video kamera koje je policija uzela. I ranije se spominjao neki crveni automobil kao sumnjiv, ali od jutros ga baš traže", rekao je stanovnik Moravca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene