Obitelj Đokić ubijena je iz vatrenog oružja. Njihova tijela potom su spaljena.

Galerija Automobil obitelji Đokić - 3 Automobil obitelji Đokić - 1 Ubijena obitelj Đokić - 3 +0 Ubijena obitelj Đokić - 2

Završena je obdukcija tijela obitelji Đokić. Goran (57), Gordana (56) i njihova kći Lidija (25) Đokić ubijeni su iz vatrenog oružja, a njihova tijela potom su spaljena i prekrivena granjem kod sela Tešica u okolici Aleksinca. 

Vezani članci Ilustracija, Uroš Pašajlić Zatočenu curicu našli u izmetu, jela je samo perece, jedva govorila: Otac monstrum putovao je i glumio influencera Kadejah Michelle Brown Ubila supruga u prijenosu uživo pa histerično ponavljala: "Ne želim ići u zatvor"

Više osoba ispitano je u vezi s ubojstvom obitelji Đokić, koja je skončala na tragičan način prošlog tjedna u Srbiji. Policija kaže kako je ubojstvo vrlo dobro isplanirano, a moguće je i da je bilo više počinitelja.

Svi ispitani, njih 10-ak, prošli su poligraf. Na mjestu gdje je zapaljen automobil obitelji Đokić iz Aleksinca pronađena je čahura, koja je poslana na balističko vještačenje, doznaje Nova.rs.

"Saslušano je desetak osoba, svi su prošli poligraf. Nitko od građana koji žive na području sela Moravac i Tešica nije čuo pucnjavu. Pretpostavlja se da su ubojice dobro natopile tijela prije nego što su ih zapalili, toliko goriva nije mogao ponijeti samo jedan čovjek", rekao je novinar Mladen Mijatović u Jutarnjem programu srbijanske TV Pink.

Policijski načelnik Dejan Luković otkrio je nove detalje o ubojstvu.

"Koristoljublje ne mora nužno biti motiv ovog stravičnog zločina". Kaže kako bi u pitanju mogao biti i preljub. Istaknuo je da su otmica i brutalno ubojstvo obitelji Đokić dobro isplanirani i da ih je najvjerojatnije počinilo više ljudi.

"S policijske strane gledano i iz iskustva kolega, koje je neizmjerno, ovaj zločin prethodno je morao biti dobro isplaniran ili je bilo više počinitelja. Lokacija gdje je vozilo pronađeno je zaista dobro skrivena i to je moralo biti unaprijed isplanirano", rekao je Luković, prenosi Blic. Dodao je i kako je moguće da su ubojice već napustile zemlju jer je policija informaciju o nestanku obitelji dobila tek tri dana kasnije.

Goran Đokić je vlasnik mjenjačnice, a prema riječima njegovih rođaka, već je i ranije imao problema s raznim "mutnim tipovima" te je bio meta napada.

Slučaj je pun misterija. Policija još nije pronašla mobitele obitelji koji su posljednji put bili uključeni 26. rujna. Osim toga, u automobilu, koji je također zapaljen i bio je nedaleko od tijela, nedostaje i rezervni kotač, a neki spekuliraju da je u njemu držao novac.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju