Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kratki dokumentarac

Je li razvod smak svijeta? Pogledajte posve otvorenu ispovijest Janka Popovića Volarića: ''Uvijek sam mislio da stari odlazi zbog mene...''

Ekipa s portala pukotine.hr otvorila je još jednu važnu temu - razvod braka. Među ostalim gostima, Janko Popović Volarić posve otvoreno progovara o svojem iskustvu kao dijete razvedenih roditelja, ali i kao razvedeni roditelj.

Na doručku su razgovarali s Brinom, Marinom, Valerijom i Jankom, koji su, svatko na svoj način, prošli kroz razvod braka. Studentica Brina Verdnik i mladi dramaturg Marin Lisjak kroz razvod su prošli kao tinejdžeri, Janko Popović Volarić kao dijete, a kasnije i osobno. Psihologinja u Centru za socijalnu skrb u Zagrebu Valerija Kanđera prošla je pak kroz stotine razvoda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pravo na slobodu Roditelji su je natjerali u brak iz kojega već 11 godina očajnički želi izići: No iz jednog razloga to ne smije Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina

Zašto je razvod toliko bolan? Kako ga preboljeti? Ako ne u brak, u što vjerovati? Čime se zapravo bave socijalni radnici? Mora li svaki razvod braka ostavljati dojam smaka svijeta ili nam se samo tako čini?

Zanimljive odgovore pogledajte u priloženom videu portala pukotine.hr.

Za nastavak refleksije teme, ovdje možete pogledati i Inspirativni autobiografski dokumentarac ''Mjesto za bijeg'' Lucije Ane Ilijić.

FIXER je serijal kratkih dokumentaraca u kojem donose priče mladih koji otvoreno pokazuju svoju ranjivost, ali i strastvenost, svoje povrede i pukotine, ali i mogućnost zacjeljenja istih.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene