Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USKORO POPIS ŠTETE

Dan nakon poplave u Zagrebu: Sanacija u tijeku, promet Selskom zatvoren još nekoliko dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je sanacija na zagrebačkoj Selskoj cesti nakon jučerašnjeg puknuća cijevi, a ulica će na dijelu od Zagrebačke avenije do Ozaljske ulice biti zatvorena za promet do četvrtka 30. rujna.

Nakon što je u nedjelju oko šest sati ujutro pukla cijev ispred kućnog broja 173 u Selskoj ulici u Zagrebu, gdje je nastala velika i duboka rupa, poplavljeni su podrumi, garaže i dio kuća u Selskoj i okolnim ulicama.

U tijeku je sanacija oštećenja vodovodne cijevi i uređenje kolnika pa je promet tim djelom Selske zatvoren i tako će i ostati na dijelu od Zagrebačke avenije do Ozaljske ulice do četvrtka 30. rujna do četiri sata ujutro.

Obilazni pravac je Zagrebačka – Savska – Ulica grada Vukovara - Ozaljska, odnosno Zagrebačka – D. Golika – Baštijanova – Selska.

Iz Grada su sugrađane zamolili da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

Pročitajte i ovo Poplavljena Selska u Zagrebu - 1 PUKNUĆE VODOVODNE CIJEVI Bujica vode u Zagrebu slijevala se satima, obustavljen je promet, otvorila se rupa, građani su očajni: ''Ovo je kao da je pala bomba''
Pročitajte i ovo Poplavljena ulica u Zagrebu - 1 KORLAET NA POPLAVLJENOJ TREŠNJEVCI VELIKA GALERIJA Dramatične fotografije pokazuju kaos u kojem se jutros našao dio Zagreba: Ulice i podrumi pod vodom
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JEFTINO STANOVANJE Ida pretvorila slavne podrume u smrtonosne klopke: O životu u njima vlada zakon šutnje, a sada je voda progutala i jedno dijete

Popisivači štete trebali bi kroz nekoliko dana izaći na teren kako bi ustvrdili štetu na poplavljenim objektima, koja bi putem osiguranja trebala biti isplaćena građanima.

Visina vode u poplavljenim objektima bila je od 30 centimetara do jednog metra. Ravnateljstvo civilne zaštite izvijestilo je da su izvršene 24 tehničke intervencije ispumpavanja vode iz dvorišta, kuća, podruma i garaža, a angažirani su bili vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb te Dobrovoljnih vatrogasnih društava Trešnjevka, Kustošija, Jarun, Zapad i Črnomerec (ukupno 92/32). Intervencije su provođene u ulicama: Selska, Hreljinska, Severinska, Grobnička, Crikvenička, Veprinačka, Bakarska i Zagrebačka avenija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene