Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sječa stabala na Marjanu

Borbi protiv potkornjaka pridružili se i vojnici, Krstičević poručio: "Misija nam je pomoći narodu u nevolji"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borba protiv potkornjaka, koji uništava Marjan, se nastavlja. Traje utrka s vremenom jer zaražena stabla treba što prije izvući iz šume, u čemu pomaže i minižičara, postavljena ovih dana.

Odgovorni tvrde da će stići prije nego što zatopli i potkornjak bude aktivan. Borbi protiv potkornjaka se priključila i mornarica.

Pročitajte i ovo Josip Markotić Neslaganja Raskol u Mostu: Splitski gradski vijećnik napustio stranku, nema ga na listi za Sabor Slika nije dostupna upitan oporavak šume Dnevnik Nove TV doznaje: Inspekcija podnijela kaznenu prijavu zbog nezakonite sječe šume na Marjanu

Na Marjanu je angažirano četrdesetak pripadnika mornarice, koji pomažu u iznošenju drvne mase i sanaciji. Obišao ih je i ministar obrane Damir Krstičević.

"Presretna sam što sam danas tu da mogu pomoći Hrvatskoj i svima nama", kazala je Ana Certa iz Hrvatske ratne mornarice.

"Koliko god vatrogasci ispilaju mi izbacimo za dan. Osjećaj je neke korisnosti i bolje je biti ovdje nego u vojarni ali ne stalno", dodao je mornar Ivan Čulin.

"A to je misija hrvatske vojske je pomoć narodu u nevolji, pomoć Splitu i to je naša obaveza", zaključio je ministar obrane Damir Krstičević.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Aktualno MSC Bellissima je bila prava ljepotica bala na svojoj ceremoniji imenovanja u Southamptonu PR PR PR PR PR PR PR PR +0 PR Zanimljivosti MSC Bellissima je bila prava ljepotica bala na svojoj ceremoniji imenovanja u Southamptonu 1/5 >>

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene