Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muž šef policije

Zločeste učiteljice padaju kao pokošene, još jedna iza rešetaka: "Mogla bih izgubiti posao, ali..."

Emma Delaney Hancock
Emma Delaney Hancock Foto: Oklahoma State Bureau of Investigation
U proteklih nekoliko dana najmanje šest učiteljica optuženo je za neprikladno ponašanje i odnos prema učenicima, uključujući eksplicitne poruke, ljubavnu vezu i seks. A ovih dana pala je još jedna.

Udana učiteljica Emma Delaney Hancock (26), koja je na zamjeni u Oklahomi, optužena je za nepristojne radnje i slanje golih fotografija 15-godišnjem učeniku. Bivša nastavnica u školi Wellston počela je slati poruke maloljetniku u listopadu 2022.

Sve je počelo tako da je učiteljica 15-godišnjaku porukama slala zadatke za domaću zadaću, a nakon nekog vremena tinejdžer je nastavnici poslao fotografiju bez majice. Nakon to je ona napisala: "Šaljemo li sada polugole fotografije?" On joj je odgovorio protupitanjem: "Ne znam, šaljemo li?" Iako mu je odgovorila da bi zbog toga mogla izgubiti posao, čini se da ju to nije spriječilo u slanju fotografija.  

U optužnici piše da su Hancock i tinejdžer nakon toga ubrzo počeli češće razmjenjivati gole fotografije i videosnimke seksualnih aktivnosti, a dvaput su se ljubili i dodirivali dok su bili u učionici, piše Daily Mail.

U jednom trenutku 15-godišnjak je svom prijatelju otkrio svoju vezu s Hancock, a ubrzo je nju jedan učenik pitao je li to istina, što je ona prvo opovrgnula pa kasnije priznala te rekla da taj odnos nije problematičan jer ih neće uhvatiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna odluka "To je ozljeda na radu": Učiteljica se u školi zarazila koronom pa odlučila tužiti državu

Hancock je udana za šefa gradske policije Alfreda Hancocka, a otac joj je gradonačelnik. Optužena je za neprimjereno ponašanje prema maloljetniku i navođenje na seksualne aktivnosti, a ovih je dana počelo suđenje. 

Nije jedina

U posljednjih nekoliko dana u Americi je uhićeno najmanje šest učiteljica koje se sumnjiče za neprikladno ponašanje i odnos prema učenicima, uključujući eksplicitne poruke, ljubavnu vezu i seks.

Pročitajte i ovo Škola, ilustracija psihologinja upozorava Skandalozno predavanje: Razrednica rekla 11-godišnjakinjama da paze kako se odijevaju jer dečke "drmaju hormoni"

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Getty) ANTIRATNI KOMENTARI Za ne povjerovati: Ruski učenici prijavili vlastitu učiteljicu jer je kritizirala napad na Ukrajinu, prijeti joj drakonska kazna

Među uhićenim učiteljicama je i 38-godišnja Ellen Shell iz Kentuckyja, koju sumnjiče da je spavala s dvojicom učenika tinejdžera prošle godine. Radila je u školi Woodlawn Elementary, a nakon što su je uhitili, škola je odmah obavijestila roditelje. Suspendirana je do okončanja postupka.

To je tek jedan od šest slučajeva učiteljica koje su se upustile u vezu s učenicima u proteklih nekoliko dana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene