Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U okolici Čačka

Tragedija u susjedstvu: Žena umrla nakon uboda stršljena - "Pokušala ga je otjerati mašući krpom..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon uboda stršljena, 57-godišnja žena iz Čačka preminula je na putu do bolnice. Kako navode rođaci, odmah nakon uboda žena se počela gušiti.

Žena (57) iz okolice Čačka preminula je u petak nakon uboda stršljena. Odmah nakon uboda žena se počela gušiti te je preminula na putu za bolnicu u Čačku. Mjesto u kojem je žena živjela udaljeno je 20-ak kilometara od grada.

"Sve se dogodilo između 19 i 19:30 sati. Žena je uočila stršljena koji je joj je letio oko glave te ga je pokušala otjerati mašući krpom. Tim pokretima, ona ga je oborila na pod i umjesto da ga zgazi nogom, ona ga je zgnječila istom tom krpom. Stisnula ga je prstima i on ju je tada ubo", rekla je rođakinja žrtve i istaknula da su odmah pozvali Hitnu pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Problemi u prometu Kilometarske kolone na važnijim pravcima, a temperatura zraka u crvenom: Provjerite stanje na cestama

"Počela se gušiti istog trenutka kad ju je stršljen ubo, jezik joj je odmah počeo oticati. Kada je stigla Hitna, jedva je davala znakove života", dodala je rođakinja i rekla da su svi istog trenutka priskočili u pomoć.

"Svi smo u šoku, insekata ove godine ima na sve strane, naročito kod nas kojima su kuće pored rijeke ili šume, kao što je i njezin slučaj bio. Žena je bila relativno zdrava, mislim da nije ni znala da je bila alergična", izjavila je za Kurir.

Iz Opće bolnice u Čačku u petak su potvrdili smrt 57-godišnje žene koja je preminula od posljedica uboda stršljena, a u subotu se javnosti obratila glasogovornica.

Pročitajte i ovo Policija na terenu Iza rešetaka je Pijan došao u dvorište susjedu i prijetio mu bombom: Šokirani muškarac sve prijavio policiji

"Pacijentica koja je dovezena na prijem bila je bez svijesti, pulsa i disanja. Kako navode iz službe Hitne pomoći i na njihovom prijemu pacijentica je bila bez svijesti, pulsa i disanja. Tijekom transporta poduzete su sve mjere oživljavanja. Na hitnom odjelu nastavljena je kardiopulmonalna cerebralna reanimacija, ali je nažalost poslije svih poduzetih mjera pacijentica preminula", izjavila je Marija Stranjanac, glasnogovornica Opće bolnice u Čačku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene