Obavijesti Video Pretražite Navigacija
čemu to?

VIDEO Rusi likuju: Objavili video tenka koji drifta razrušenim Mariupoljem i gazi sve pred sobom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski mediji ponosno dijele video na kojem se vidi ruski tenk koji drifta razrušenim Mariupoljem.

Snimka ruskog tenka koji drifta razrušenim Mariupoljem prikazuje se s ponosom na ruskim državnim medijima.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Uništen ruski tenk usred žita pšenice u Harkivu Kakvo trolanje VIDEO Kada ovo vidi Putin, letjet će glave! Zarobljeni ruski tenk nije radio. Ukrajinski časnik nazvao tehničku podršku - u Rusiji

"Ruski državni mediji ponosno su objavili snimku tenka kako drifta po uništenim ulicama Mariupolja. Tenk tipa T-80BV prijeđe preko nekoliko objekata, čisto da jasno pokaže tko je gazda. RIA Novosti ovo su nazvale 'Mariupolj driftom', ne šalim se", objavio je novinar Kevin Rothrock na svojem profilu na Twitteru.

Na objavljenoj snimci vidi se tenk kako tutnji praznim ulicama Mariupolja i u jednom trenutku okrene se za 360 stupnjeva, nakon čega opet u punoj brzini pregazi ogradu, a nakon toga i još neke prepreke.

U tijeku je 58. dan rata u Ukrajini. Lokalne vlasti regije Donjeck objavile su kako je u četvrtak evakuirano 79 stanovnika Mariupolja unatoč nedostatku humanitarnih koridora. U gradu je još 120.000 civila, kazao je ranije ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

Pročitajte i ovo Vojni analitičar Ivica Mandić ZA DNEVNIK NOVE TV Vojni analitičar o mogućim scenarijima u Ukrajini: "Ne bi me iznenadilo da ovih dana Rusija proglasi pobjedu i djelomično se povuče"

Čečeni i Rusi tvrde da je Mariupolj pao, a Ukrajinci da ga još drže. Gradonačelnik Vadim Bojčenko rekao je kako su životi ljudi u Mariupolju sada u rukama Vladimira Putina.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene