Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svađa rezultirala metcima

VIDEO Panika na popularnoj lokaciji u Hollywoodu: U pucnjavi ozlijeđeno i jednogodišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet osoba je upucano, uključujući jednogodišnje dijete, tijekom svađe u ponedjeljak navečer između dviju grupa u blizini prometnog dijela plaže u Hollywoodu na Floridi

Jednogodišnje dijete je među devetero upucanih tijekom svađe u ponedjeljak navečer. Sukob je izbio u ponedjeljak, kada se slavio Dan sjećanja, između dviju grupa u blizini prometnog dijela plaže u Hollywoodu na Floridi, rekli su dužnosnici.

Policija je privela najmanje jednu osumnjičenu osobu, ali traga za još jednim, rekla je novinarima glasnogovornica holivudske policije Deanna Bettineschi. Ozlijeđeni su u dobi od 1 do 65 godina, dodala je.

"Iskoristit ćemo sve dostupne resurse kako bismo uhitili odgovorne za ovo", rekao je gradonačelnik Hollywooda Josh Levy u izjavi.

Vlasti kažu da se pucnjava dogodila u blizini ulice Johnson i North Broadwalka, poznate pješačke staze, piše CNN.

Pročitajte i ovo Poruke pred školom u Beogradu - 2 ubio 10 ljudi Majka dječaka ubojice iz Srbije opisala kako je izgledalo kobno jutro: "Samo je jedna stvar kod njega bila drugačija..."

Zvuk pucnjave natjerao je ljude da pobjegnu u obližnji pijesak, pokazuju snimke s kamera na gradskoj plaži. Ozlijeđeni su prevezeni u regionalnu bolnicu Memorial i dječju bolnicu Joe DiMaggio, prema glasnogovornici Memorial Healthcare Systema Yanet Obarrio-Sanchez.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene