Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljena borba za život

DIRLJIV VIDEO: Od trenutka kada je imao 0,5 kg do odlaska kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mališan je napokon stigao kući. A iza njega i njegovih roditelja je 80. dana duga borba za život.

Roditelji bebe rođene u 26. tjednu trudnoće napokon su svog sinčića odveli kući. Kada se Ericin i Jaredov sin Walker rodio prije tri mjeseca težio je nešto više od pola kilograma, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Par je morao čekati pet dana samo da primi sina u ruke, a i nakon toga s njim su smjeli provoditi tek 45 minuta dnevno. Konačno, nakon 80-dnevnog boravka na odjelu za neonatalnu intenzivnu njegu u jednoj bolnici u Sjevernoj karoliji Walker je kod kuće sa svojom obitelji.

Sigurnosna PANIKA u Bijeloj kući, zbog...

Fotografkinja Deneen Bryan, vlasnica neprofitne organizacije koja u bolnicama besplatno fotografira nedonoščad, svakodnevno je fotografirala Walkera i njegovu obitelj, a uratke je iskoristila za stvaranje time-lapse videa koji, kako kaže fotografkinja, 'ističe ljepotu čuda koje se događalo na dnevnoj bazi'. Organizaciju je odlučila pokrenuti kada je izgubila kćer. Shvatila je da su obitelji u tim trenucima preutužne da bi bilježile trenutke.

Fotografije koje Walkera prikazuju od dana kada se rodio do otpuštanja iz bolnice prikaz su njegove borbe za preživljavanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene