Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tajna služba na nogama

Sigurnosna PANIKA u Bijeloj kući, zbog...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka tajna služba nakratko je u četvrtak navečer 'zatvorila' Bijelu kuću iz sigurnosnih razloga.

Kada se oglasio alarm upozoravajući da netko pokušava probiti zaštićeni prostor preskačući ogradu na Pennsylvania Avenue, tajna služba u Bijeloj kući ubrzo je otkrila da se malo dijete uspjelo otrgnuti od roditelja, progurati između rešetaka na ogradi te kročiti na sjeverni travnjak Bijele kuće.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

VIDEO Evo kako se jedan tata zabavlja sa svojim djetetom!

'Izgred' se dogodio neposredno prije tiskovne konferencije predsjednika Baracka Obame o stanju u Iraku, pa su novinari bili prisiljeni pričekati dok se 'sigurnosna prijetnja' na otkloni.

Djetešce je odmah vraćeno roditeljima. 'Pričekat ćemo da nauči govoriti pa ćemo ga ispitati', rekao je poslije glasnogovornik tajne službe Edwin Donovan. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene