Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog pokolja u Coloradu

U Parizu otkazana premijera Batmana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog stravičnog pokolja u kinu u Denveru, u Francuskoj su odlučili otkazati sinoćnju premijeru filma.

Zaposlenici kina Gaumont-Champs-Elysees u Parizu jučer su uklonili veliki najavni plakat filma 'Vitez tame: Povratak' sa zgrade kina, piše AFP.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Velika premijera američkog filma otkazana je nakon što je pomahnitali student medicine ubio 12, a ranio čak 58 osoba u kinu u Denveru. Svi oni došli su pogledati upravo Batmana.

>> Otac bebe: 'Samo smo htjeli pogledati Batmana s djecom'

Američki mediji i dalje prenose detalje stravičnog masovnog ubojstva. Policijski načelnik Raymond Kelly je rekao kako je Holmes kosu obojao u crveno te da se policiji predstavio kao Joker, negativac iz Batmana. Policija je pronašla jurišnu pušku, sačmaricu i dva pištolja marke Glock koje je Holmes legalno kupio u posljednja dva mjeseca.

Osim toga, legalno je putem interneta kupio više od 6.000 komada streljiva i to u lokalnim prodavaonicama oružja. Kupio je 3.000 metaka za Glock i 3.000 metaka za automatsku pušku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene