Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za dečkom

Šok u londonskom hostelu: Nakon što su osjetili nesnosni smrad radnici pronašli tijelo žene u koferu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija traga za muškarcem iz Litve, osumnjičenim da je ubio Poljakinju čije je tijelo pronađeno u kuferu u jednom londonskom hostelu.

Tijelo Joanne Borucke (41) pronađeno je u hostelu u zapadnom Londonu 18. prosinca nakon što je osoblje primijetilo kako se hostelom širi nesnosan smrad.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Policija traga za 50-godišnjim Petrasom Zalinasom, za kojeg se vjeruje kako se nalazi u Njemačkoj.

Vjeruje se kako je Zalinas bio Joanin dečko, a gosti hostela za Daily Mail su kazali kako je nestao prije pet tjedana, prije nego što je tijelo uoči Božića pronašao soboslikar.

Istražitelji vjeruju kako je Joanna zadnji put viđena 13. studenog, a uzrok njene smrti još nije utvrđen. Njeni prijatelji vjeruju kako je planirala povratak u Poljsku

„Vrlo se rijetko događaju slučajevi u kojima smo tijelo pronašli pod ovakvim okolnostima. Naša istraga dobro napreduje te smo identificirali Petrasa Zalinasa kao osobu s kojom moramo razgovarati kako bismo otkrili što se dogodilo s Joannom“, kazao je inspektor Wayne Jolley

Joannina smrt šokirala je goste hostela u kojem je boravila proteklih pet godina. 

„Nitko nije znao gdje je, a sad znamo i zašto. Njen dečko je nestao, mislimo zbog toga što je još netko živio s njom u sobi“, kazao je jedan od gostiju hostela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene