Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Prijetnje povezane s Al-Quaedom'

SAD zatvara veleposlanstva zbog prijetnji napadom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prijetnji se u nedjelju zatvara nekoliko američkih veleposlanstava. Pretpostavlja se da prijetnja dolazi s Bliskog Istoka.

Predsjednik Vanjskopolitičkog odbora Zastupničkog doma američkog Kongresa rekao je za CNN da teroristička mreža Al-Qaeda vjerojatno stoji iza prijetnje zbog koje će u nedjelju biti zatvoreno nekoliko američkih veleposlanstava.

'Shvatio sam da je to povezano s Al-Qaedom i da prijetnja dolazi s Bliskog istoka i središnje Azije', rekao je Ed Royce.

Istaknuo je da će SAD učiniti sve kako bi zaštitila svoje osoblje u inozemstvu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez nade i perspektive Mladost i tehnologija pokrenuli revoluciju na Bliskom istoku Slika nije dostupna Poruka iz Izraela Peres: Dolazi kraj vladavine diktatora!

>> Amerikanci strahuju kako teroristi razvijaju 'trbušne bombe'

State Department je u četvrtak objavio da će u nedjelju iz sigurnosnih razloga biti zatvoreno nekoliko američkih veleposlanstava u svijetu, uključujući ona u Abu Dhabiju, Bagdadu i Kairu.

CBS News je javio da je to povezano s otkrićem da Al-Qaeda planira akciju protiv američkih diplomatskih misija u muslimanskim državama na Bliskom istoku i drugdje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene