Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutna smrt

Narkobos pokrao kartel, uslijedila je stravična kazna: Vezali mu ruke i sidro oko struka te ga bacili u more

Reinaldo Fuentes
Reinaldo Fuentes Foto: Screenshot/Twitter
Trgovac drogom iz Venezuele Reinaldo Fuentes (68), poznatiji i kao Taliban, bačen je živ u more vezanih ruku i sa sidrom oko struka. Bila je to osveta kartela jer je od njih ukrao veću pošiljku kokaina i gotovine.

Dilera iz Venezuele Reinalda Fuentesa (68) ovih je dana ubio kartel na posebno okrutan način. Fuentes je zavezanih ruku i nogu sa sidrom oko struka bačen s broda u Karipsko more blizu Martiniquea.

Na snimci koja je podijeljena na društvenim mrežama vidi se kako Fuentes zuri u osobu koja snima video. Zatim je bačen u more i ostavljen da se utopi.

Nitko od njegovih otmičara nije identificiran, ali na snimci se čuje kako u pozadini netko govori "pobrinite se da se ne vide naša lica".

Pročitajte i ovo Ukrajinski vojnik Rat u Ukrajini Zelenski upozorio na sustavnu korupciju: "Zbog odluka liječničke komisije broj se udeseterostručio. Sustav je podložan..."

U razrađenom, ali loše smišljenom planu, Fuentes, posrednik venezuelanskog kartela, ranije je u more bacio pošiljku droge vrijednu 10 milijuna dolara i izmislio lažnu potjeru obalne straže te rekao svojim šefovima da je ostao bez droge, piše Daily Mail.

Zatim se vratio pokupiti kokain, prepakirao ga i odnio na drugi karipski otok.  Ali plan je pošao naopako. Ubrzo je otkriven te su ga njegovi suradnici izdali.

Veteran novinarstva Rafael Tolentino otkrio je u ponedjeljak gostujući u jednoj dnevnoj jutarnjoj emisiji u Dominikanskoj Republici da je Fuentes dobio lažnu osobnu koja mu je omogućila život pod imenom Miguel Fulcar u Dominikanskoj Republici te ga vlasti nisu mogle pronaći.

Pročitajte i ovo Komarci - 1 Još dva mjeseca? Nova generacija koja nam pije krv: "Bome grizu dosta. Postaju nepodnošljivi"

Pročitajte i ovo Uragan Idalia - 3 dramatične snimke VIDEO Razorni uragan stvorio kaos na Floridi: "Naručeno je mnogo vreća za mrtve. Očekuju žrtve, ne želim biti jedna od njih"

Fuentes je navodno kontrolirao trgovinu drogom u četvrti Bonao u Buenos Airesu, gdje je dobio nadimak Taliban zbog nedopuštenih poslova s bliskoistočnim trgovcima drogom.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene