Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubila svijest od bolova

Strava u susjedstvu: Muškarac i maloljetnik ženu mučili i silovali, urezali nožem svoje inicijale na njezino tijelo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojica muškaraca osumnjičeni su u Srbiji da su upali u kuću 68-godišnjakinji i počinili stravične zločine. Prvo su je mučili, nakon toga silovali i na kraju opljačkali.

U okolici Zrenjanina, 32-godišnjak i 17-godišnjak upali su u kuću 68-godišnjoj ženi koju su mučili, silovali i prije odlaska opljačkali.

Nesretnoj gospođi oba sina su preminula, jedan prije dvije, a jedan prije pet godina. Ženi je bilo teško u životu, a počinitelji su to znali, kako tvrde susjedi.

Prije dva dana, osumnjičeni su autom došli do kuće i ušli unutra, dok su ih dva prijatelja čekala u autu. Nakon ulaska u kuću mučili su je i zlostavljali, da bi na kraju, kada je žena već izgubila svijet od torture - silovali i opljačkali, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Ryan Clark Pedofil priznao krivicu Monstrum za silovanje djece dobio 35 godina zatvora: Nakon izlaska na slobodu bit će kemijski kastriran

Nakon što je žena došla do svijesti, uspjela je nekako doći do susjeda i zamoliti za pomoć. Oni su ih prijavili policiji.

Brzom i efikasnom akcijom, policija je uhapsila dvojicu muškaraca koji su iz istog mjesta, a za dvojicom koji su im pomagali i prevozili ih, još se traga.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhvaćen je Drogirao 13-godišnjakinju, silovao je u zahodu noćnog kluba i sve snimio: Gnjusnu snimku slao je okolo

Nasilnici su u jednom trenutku uzeli nož i ženi su na tijelo urezali inicijale, doznaje Kurir

Žena je prevezena u bolnicu gdje su joj utvrđene brojne ozljede, potvrđeno je i da je silovana.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene